Yandex Metrica

Okan Buruk'tan radikal karar! Geçen sezonun yıldızına kesik

Okan Buruk'tan radikal karar! Geçen sezonun yıldızına kesik

Galatasaray'ın çalıştırıcısı Okan Buruk, Young Boys ile oynanacak rövanş maçında sistemde radikal bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Buruk geçtiğimiz sezonun yıldızı olan isimi ikinci maçta yedek oturtmayı planladığı öğrenildi. İşte detaylar..

Spor

24.08.2024, 18:52

Galatasaray ekibi Young Boys ile oynanacak rövanş maçına hazırlanıyor. İlk karşılaşmada rakibine 3-2 yenilen sarı kırmızılıların çalıştırıcısı Okan Buruk sistemde değişiklik yapmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş Sadio Mane'yi mi aldı, ne zaman gelecek? Beşiktaş Sadio Mane'yi mi aldı, ne zaman gelecek? Haberi Görüntüle

4-2-3-1'DEN VAZGEÇEBİLİR

Sabah'ın aktardığı habere göre Okan Buruk, Galatasaray'a geldiği günden bu yana uyguladığı 4-2-3-1 dizilişinden vazgeçebilir.

Buruk'un ilk maçtaki performansıyla sınıfta kalan Dries Mertens'i rövanş maçında ilk 11'de düşünmediği haberin detayında yer aldı.

Dünya devi Cedi Osman'ın peşinde! Transfer listesinin ilk sırasında Dünya devi Cedi Osman'ın peşinde! Transfer listesinin ilk sırasında Haberi Görüntüle

MERTES BEKLENENİ VEREMEDİ...

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig'de 9 gol, 19 asistlik performans sergileyen ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mertens, yeni sezona iyi bir giriş yapamadı.

Mertens'i saf dışı bırakan Okan Buruk'un önünde iki opsiyon bulunuyor.

Josef de Souza'ya silahlı soygun şoku: Terliğimi bile aldılar Josef de Souza'ya silahlı soygun şoku: Terliğimi bile aldılar Haberi Görüntüle

2 İSİM ÜZERİNDE ÇALIŞACAK

Teknik adam, Belçikalı yıldızın yerine Hakim Ziyech ya da Michy Batshuayi'ye görev verecek.

Okan Buruk'un 4-2-3-1 sistemine devam etmesi halinde maça Hakim Ziyech'le başlayacağı ve Faslı yıldızı 10 numarada kullanacağı belirtildi.

Diğer opsiyon ise forma Michy Batshuayi'ye verilecek ve çift forvetli 4-4-2 sistemine geçilecek.

Cimbom'un Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçı  27 Ağustos Salı günü saat 22:00'de başlayacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading