Yandex Metrica

Sitede Ara

Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı: Hiç kimsenin şüphesi olmasın

Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı: Hiç kimsenin şüphesi olmasın

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 5. yıldız ve 25. şampiyonluk hedefleri doğrultusunda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Buruk, taraftarların şüphe duymaması gerektiğini vurguladı.

Spor

11.09.2024, 18:40

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonunda açıklamalarda bulundu. 50 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, sezonu zirvede bitirmek için kararlı olduklarını ifade etti.

Dünya devi Cedi Osman'ın peşinde! Transfer listesinin ilk sırasında Dünya devi Cedi Osman'ın peşinde! Transfer listesinin ilk sırasında Haberi Görüntüle

"HEDEF 5. YILDIZ, HEDEF 25. ŞAMPİYONLUK"

Okan Buruk, sezon başında takımın taraftarları üzdüğünü ancak transfer dönemi sona erdikten sonra toparlanacaklarını söyledi. Buruk, "Geçen sezon şampiyon olduktan sonra hedefimizi belirledik: 5. yıldız ve 25. şampiyonluk. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Daha güçlü, daha motive ve daha konsantre bir Galatasaray’ı sahaya yansıtacağız. Rakiplerin saygı duyduğu ve korktuğu bir Galatasaray’ı yeniden inşa edeceğiz." dedi.

Son dakika: A Milli Takım'da büyük şok! Golcü futbolcu kadrodan çıkarıldı Son dakika: A Milli Takım'da büyük şok! Golcü futbolcu kadrodan... Haberi Görüntüle

TARAFTARA MESAJ: GÜÇLÜ GALATASARAY GELİYOR

Sezonun başında taraftarları üzdüklerini kabul eden Okan Buruk, takımın tam kadro hazır hale geldiğinde çok daha iyi bir performans sergileyeceğini belirtti. "Mayıslar bizim" söylemiyle Galatasaray’ın geleneksel şampiyonluk mücadelesini hatırlatan Buruk, "Galatasaray’ın gücünü sahaya yansıtacağız. Altyapıdan yetişen bir oyuncu ve teknik direktör olarak, Galatasaray’daki mutluluğu Florya’ya taşımaya devam edeceğim." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading