Yandex Metrica

Sitede Ara

Okan Buruk'tan zor karar: Galatasaray Fenerbahçe derbisine nasıl çıkacak?

Okan Buruk'tan zor karar: Galatasaray Fenerbahçe derbisine nasıl çıkacak?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi öncesinde Icardi'nin yokluğunda Osimhen'e güveniyor ve tek forvetli sistemi sürdürecek.

Spor

11.09.2024, 15:40

Galatasaray, 21 Eylül'de oynanacak Fenerbahçe derbisi için hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Okan Buruk'un stratejisi şekillenmeye başladı. Sabah gazetesinin haberine göre, Mauro Icardi'nin sahalara dönüşü ekim ayındaki milli aradan sonrasına kalacak. Bu nedenle Buruk, Fenerbahçe karşısında Victor Osimhen'i ileri uçta tek forvet olarak sahaya sürmeyi planlıyor.

2024 Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe'nin derbi tarihleri... 2024 Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe'nin derbi... Haberi Görüntüle

ICARDI'NİN YOKLUĞUNDA FORVET DÜZENİ

Okan Buruk'un uzun vadede Icardi ile Osimhen’i birlikte oynatmayı düşündüğü bilinse de, Icardi’nin sakatlığı nedeniyle bu plan ertelendi. Buruk, bu süreçte tek forvetli sisteme devam edecek ve Icardi'nin yokluğunda hücum hattında Osimhen'e güvenecek.

Fenerbahçe'nin yıldızı sakatlandı! İşte son durum Fenerbahçe'nin yıldızı sakatlandı! İşte son durum Haberi Görüntüle

BATSHUAYI HAMLE OYUNCUSU

Michy Batshuayi, Galatasaray'ın önemli kozlarından biri olarak ikinci yarıda oyuna dahil olacak. Belçikalı yıldız, Buruk’un hamle oyuncusu olarak Fenerbahçe karşısında fark yaratmayı hedefleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading