Okay Yokuşlu için flaş açıklama! Transferi doğrulandı

Okay Yokuşlu için flaş açıklama! Transferi doğrulandı

İngiltere Championship Ligi'nde mücadele eden Hull City, West Bromwich Albion forması giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu'yu transfer listesine aldı. Hull City Başkanvekili Tan Kesler, transfer süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, bu transferin gerçekleşmesinin finansal şartlara bağlı olduğunu vurguladı.

Spor

16.07.2024, 16:37

Hull City Başkanvekili Tan Kesler, Okay Yokuşlu'ya olan ilgilerini doğrularken, transferin finansal açıdan uygun olması gerektiğini belirtti. Kesler, "Okay Yokuşlu transfer listemizde yer alıyor. Ancak şu an sadece konuşma aşamasındayız. West Bromwich'in onun için bazı talepleri var. Eğer finansal olarak uygunsa neden olmasın. Ama ekonomik olarak uygun değilse bu konuda yatırım yapmamıza gerek yok" ifadelerini kullandı.

İtalya Kenan Yıldız'ı konuşuyor: parlamaya devam ediyor İtalya Kenan Yıldız'ı konuşuyor: parlamaya devam ediyor Haberi Görüntüle

İNGİLİZ BASININDA HULL CITY VE OKAY YOKUŞLU

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Hull City'nin Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katmak için West Bromwich ile görüşmelerde bulunduğu belirtiliyor. Ancak bu transferin gerçekleşmesinin şu an için zor olduğu ifade ediliyor. Hull Live'da yer alan habere göre, transferin gerçekleşmesi için finansal şartların yerine getirilmesi gerektiği vurgulanıyor.

Galatasaray'ın yeni kaleci adayı için geri sayım başladı! Sarı-kırmızılı ekibin kalesini koruyacak kaleci belli oldu mu ? Galatasaray'ın yeni kaleci adayı için geri sayım başladı! Sarı-kırmızılı ekibin... Haberi Görüntüle

EURO 2024 VE OKAY YOKUŞLU'NUN TATİLİ

EURO 2024'te Türkiye Milli Takımı ile başarılı bir performans sergileyen Okay Yokuşlu, turnuva sonrasında tatile çıktı. 30 yaşındaki futbolcunun tatil süresince gelen transfer tekliflerini değerlendireceği ve seçeneklerinden birinin de Hull City olduğu ifade ediliyor.

Gaziantep FK Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? Gaziantep FK Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi... Haberi Görüntüle

OKAY YOKUŞLU'NUN WEST BROMWICH PERFORMANSI

Geçen sezon West Bromwich Albion formasıyla 48 resmi maça çıkan Okay Yokuşlu, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Hull City'nin transfer listesinde yer alan milli futbolcunun, önümüzdeki sezon hangi takımda forma giyeceği merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading