Yandex Metrica

Sitede Ara

Olimpiyat efsanesi Yusuf Dikeç marka oluyor! Başvurular yapıldı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca yarışmalarındaki eli cebinde pozu ve tarzıyla gündemden düşmeyen Yusuf Dikeç'in ikonik duruşu marka oluyor. Milli sporcu, Türk Patent ve Marka Kurumu’na tescil başvurusunda bulundu. işte detaylar...

Spor

29.08.2024, 10:43

Fransa'nın ev sahipliği yaptığı 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalyanın sahibi olan Yusuf Dikeç, rahat tavırlarıyla dünya çapında bir ikon haline geldi. 

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde, hangi maçlar deplasmanda? Beşiktaş'ın Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde,... Haberi Görüntüle

İKONİK POZ MARKA OLUYOR

Olimpiyatlar'da sergilediği performansın yanı sıra atışlarda ekipman kullanmadan eli cebinde çekilen görüntüleri uluslararası alanda büyük yankı uyandıran Dikeç, marka olma yolunda ilk adımını attı.

Sosyal medyada büyük bir ikon gelen o poz için Uzmanlar, osyal medya başta olmak üzere farklı alanlarda kişi ve kurumlara önemli kazanç sağladığı bilinen meşhur hareketin ticari amaçla kullanılmasının maddi ve manevi zararlara yol açabileceğini belirtti.

SGK uzmanından ince hesap: Emekli maaşları ne kadar olacak? SGK uzmanından ince hesap: Emekli maaşları ne kadar olacak? Haberi Görüntüle

DİKEÇ DIŞINDA BAŞVURU YAPANLAR OLDU

Yusuf Dikeç adına iki hafta önce Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvurulmuş ancak başarılı sporcu, başvuranın kendisi olmadığını dile getirmişti.

Yusuf Dikeç’in marka tescil başvurusunu gerçekleştiren Markiz Patent, “İyi niyetli olmadığını düşündüğümüz birinin başvurusu bizi harekete geçirdi. Türkiye'ye hem gümüş madalya kazandıran hem de ülkemizin tanıtımına önemli katkı sağlayan Yusuf Dikeç’in marka başvurusuna aracılık etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Milli sporcumuz da tescil sürecini yakından takip ediyor" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading