Olimpiyat kadrosundan son anda çıkarılmıştı! Tuğba Şenoğlu İvegin olayına açıklama geldi

Olimpiyat kadrosundan son anda çıkarılmıştı! Tuğba Şenoğlu İvegin olayına açıklama geldi

 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek olan Filenin Sultanları kadrosundan son anda çıkarına Tuğba Şenoğlu'nun yerine sakatlığı devam eden İlkin Aydın dahil edildi. Olayın çığ gibi büyümesinin arından İvegin'in menajerliğini yapan şirketin sahibi konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Spor

27.07.2024, 14:49

i Paris'te düzenlenen 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı kadrosunda son anda yapılan değişiklik tartışmalara neden oldu.

Sakatlığı nedeniyle 12+1 kişilik kadroya dahil edilmeyen Galatasaray oyuncusu İlkin Aydın, ani bir değişik ile Tuğba Şenoğlu'nun yerine kadroya alındı. 

Söz  konusu karar özellikle sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi ve tepkiler çoğaldı.

Tuğba Şenoğlu İvegin'in menajerlik şirketi sosyal medya hesabından imalı paylaşımlar yaparak dikkat çekti.

Öte yandan İvegin'in menajerliğini yapan şirketin sahibi Tunç Afşar, Hürriyet'e açıklamalarada bulundu.

1. Lig ekibinden şok karar: Çekiliyorlar 1. Lig ekibinden şok karar: Çekiliyorlar Haberi Görüntüle

''BU BİR TECİH MESELESİ''

Afşar, "Bu bir teknik tercih meselesi ancak bu tercih Paris'te değil de oraya gitmeden önce İstanbul'da yapılsaydı tabii daha şık olurdu" dedi.

Hakan Çalhanoğlu'na dev kanca! Tarihe geçecek rekor bonservis Hakan Çalhanoğlu'na dev kanca! Tarihe geçecek rekor bonservis Haberi Görüntüle

''TVF'NİN AÇIKLMA YAPMASINI BEKLEMEK EN DOĞRUSU''

Şirketin sosyal medya hesabından yapılan Bakara suresi paylaşımına da değinen Afşar, "Ben inançlı bir insanım. Bakara suresiyle ilgili paylaşımda ifade edildiği gibi Tuğba kadroda kalsaydı belki de büyük bir sakatlık yaşayacaktı ve onun açısından durum çok daha üzücü olacaktı. Milli takım sürecinde yaşananlarla ilgili TVF'nin açıklama yapmasını beklemek en doğrusu" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

1

1

6

2

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading