Yandex Metrica

Sitede Ara

Olimpiyat oyunları olaylı başladı: Arjantin-Fas maçında 1 saat sonra gelen VAR kararı sonucu değiştirdi

Olimpiyat oyunları olaylı başladı: Arjantin-Fas maçında 1 saat sonra gelen VAR kararı sonucu değiştirdi

26 Temmuz Cuma günü resmen başlayacak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı futbol kategorisinde ilk gün maçları tamamlandı. Güne damgasını vuran maçta Arjantin ile Fas Saint-Etienne kentindeki Geoffroy Guichard Stadı'nda karşılaştı. Fas'ın 2-1 önde götürdüğü maçta Arjantin son saniyelerde bulduğu golle durumu 2-2 yaptı. Bu dakikadan sonra başlayan olaylar nedeniyle hakemler ve iki takımın futbolcuları soyunma odasına indi.

Spor

25.07.2024, 01:57

Olimpiyat heyecanı bugün başladı. Resmi olarak 26 Temmuz Cuma günü açılış töreniyle başlayacak organizasyonda futbol kategorisindeki müsabakalar oynandı. İlk gün maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde:

Özbekistan-İspanya: 1-2

Gine-Yeni Zelanda: 1-2

Irak-Ukrayna: 2-1

Japonya-Paraguay: 5-0

Fransa-ABD: 3-0

Mali-İsrail: 1-1

Mısır-Dominik Cumhuriyeti: 0-0

Arjantin-Fas: 1-2

Trabzonspor'un elinden kaçtı! Weghorst resmen imzayı attı Trabzonspor'un elinden kaçtı! Weghorst resmen imzayı attı Haberi Görüntüle

VAR KARARI DAMGA VURDU

Güne damgasını vuran maç ise Arjantin'le Fas arasında oynandı. Saint-Etienne kentindeki Geoffroy Guichard Stadı'nda oynanan maçta Fas, rakibi karşısında 2-1 öndeyken Arjantin uzatma dakikalarının son saniyelerinde durumu 2-2'ye getirdi. Bu andan sonra sahaya giren taraftarlar nedeniyle futbol oynama imkanı kalmadı ve hakem ve iki takımın oyuncuları soyunma odasına indi. Maçın 2-2 sona erdiği Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın resmi sitesi tarafından da duyurulurken İsveçli hakem Glenn Nyberg, 1 saat sonra yaptığı VAR incelemesiyle Arjantin'in attığı golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Boş tribünler karşısında yeniden başlayan maç, 3 dakika daha oynandı ve 2-1 Fas üstünlüğüyle tamamlandı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading