Yandex Metrica

Sitede Ara

Olimpiyat Oyunların'da ilk madalya okçulardan geldi!

Olimpiyat Oyunların'da ilk madalya okçulardan geldi!

Paris'te düzenlenen 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın 3. gününe Türkiye, madalya ile başladı. Klasik Yay Erkek Milli Takımı, yarı finalde beraberlik atışlarında ok farkı ile Fransa'ya elendi. Ardından üçüncülük maçı için Çin ile karşılaşan okçularımız, rakibini 6-2 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Spor

29.07.2024, 20:19

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları 26 Temmuz'da büyük bir açılış töreniyle başladı Türkiye, 18 braşta 54 kadın ve 48 erkek olmak üzere 102 sporcu ile ülkemizi temsil ediyor.

Ancelotti kararını verdi: Arda Güler ilk 11'de! İşte bugün oynanacak Real Madrid - Real Valladolid maçının detayları... Ancelotti kararını verdi: Arda Güler ilk 11'de! İşte bugün oynanacak... Haberi Görüntüle

İLK MADALYA OKÇULARDAN!

Olimpiyatların 3. gününde Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımımız, Hollanda'yı 3-2 yenerek ilk galibiyetini alırken Okçuluk Erkek Milli Takımı, ilk madalyayı getirmeyi başardı.

Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer ve Muhammed Abdullah Yıldırmış'tan oluşan Okçuluk Erkek Milli Takımı, Kolombiya'yı 5-4 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek finalde Hindistan ile karşılaşacan ay yıldızlılar, mücadeleden 6-2'lik skorla galip gelerek adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Yarı finalde ev sahibi takım Fransa ile karşılaşan milliler, 5-4 mağlup oldu.

İspanyol yıldızdan, Suudi ligi takımına 4 yıllık imza İspanyol yıldızdan, Suudi ligi takımına 4 yıllık imza Haberi Görüntüle

BRONZ MADALYA MİLLİLERİN

Ardından Okçularımız, bronz madalya karşılaşmasında Çin'i 6-2 yenerek Paris Olimpiyat Oyunları'nda 3. oldu

Beşiktaş taraftarını üzen Aboubakar gelişmesi Beşiktaş taraftarını üzen Aboubakar gelişmesi Haberi Görüntüle

OLİMPİYAT TARİHİNDE BİR İLK

Diğer yandan Yay Erkek Milli Takımı, olimpiyat geçmişimizde madalya kazanan ilk takım olarak tarihe geçti.

Galatasaray'dan Atletico Madrid'in efsanesine kanca! Galatasaray'dan Atletico Madrid'in efsanesine kanca! Haberi Görüntüle

METE GAZOZ OLİMPİYATLARDA NE ZAMAN YARIŞACAK?

Avrupa ve Dünya şampiyonluğu bulunan Mete Gazoz, sıralama atışlarında 676 puanla 8'inci oldu. 25 yaşındakialtın madalya sahibi Mete Gazoz'sun rakibi belli oldu.

Mete Gazoz, 676 puanla 8'inci olarak 32 turunda 30 Temmuz Salı günü saat 18.58'de Şilili Andres Felipe Gallardo Ferrada ile karşılaşacak.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading