Yandex Metrica

Onuachu, Trabzonspor için gemileri yaktı!

Onuachu, Trabzonspor için gemileri yaktı!

Trabzonspor, geçen sezon gösterdiği üstün performansla taraftarların gönlünde taht kuran Paul Onuachu'nun transferi için umutlu. 30 yaşındaki Nijeryalı forvet, bordo mavili forma aşkını bir kez daha gözler önüne serdi ve Southampton yönetimine, “Trabzonspor’a transfer olmak istiyorum. Bana kolaylık sağlayın” başvurusunda bulundu.

Spor

28.06.2024, 13:02

Geçen sezon Southampton’dan bir yıllığına kiralanan Paul Onuachu, Trabzonspor formasıyla çıktığı 25 maçta 17 gol atıp 4 asist yaparak göz doldurmuştu. 2.01 boyundaki yıldız forvet, sosyal medya paylaşımlarıyla da Trabzonspor'a olan bağlılığını sık sık dile getiriyor. Son olarak bir arkadaşına bordo mavili forma hediye ederken yaptığı paylaşım, Karadeniz devinde oynama arzusunu yeniden gündeme taşıdı.

Montella’dan tepki çeken hareket: Arda Güler’e büyük saygısızlık Montella’dan tepki çeken hareket: Arda Güler’e büyük saygısızlık Haberi Görüntüle

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Trabzonspor, Onuachu’yu yeniden kadrosuna katmak için Southampton ile temaslarını sürdürüyor. Ancak, henüz taraflar arasında bir anlaşma sağlanabilmiş değil. Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, yaptığı açıklamada, "Onuachu bizde kalmak istediğini söyledi. Kulübüne de bunu iletti. Kulübü 15 milyon euro istiyor. Biz kiralamak istiyoruz ve görüşmeler sürüyor. Başka alternatifler de var. İki santrfor da alabiliriz. Onuachu için beklemedeyiz. Kulübü üstünde, oyuncu ile baskı oluşturup inşallah kadromuza katmak istiyoruz. Transfer bir süre daha alacakmış gibi duruyor" ifadelerini kullandı.

Montella ile görüntüleri olay olmuştu! TFF'den Arda Güler açıklaması Montella ile görüntüleri olay olmuştu! TFF'den Arda Güler açıklaması Haberi Görüntüle

SOUTHAMPTON TEKLİF BEKLİYOR

Southampton, Onuachu için istediği teklifleri henüz alamadı. Bu durum, Karadeniz ekibinin Nijeryalı forveti kadrosuna katma umutlarını artırıyor. Southampton’ın, beklediği teklifleri alamaması halinde Trabzonspor’un teklifine olumlu yanıt vermesi bekleniyor. Yönetim ile İngiliz kulübü arasındaki görüşmelerin önümüzdeki günlerde sonuçlanması umuluyor.

Real Madrid'den  Suudi Arabistan kulübüne flaş transfer Real Madrid'den Suudi Arabistan kulübüne flaş transfer Haberi Görüntüle

TARAFTARIN BEKLENTİSİ YÜKSEK

Trabzonspor taraftarları, Paul Onuachu'nun bordo mavili formayı yeniden giyeceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Geçen sezonki performansıyla takıma büyük katkı sağlayan Nijeryalı forvetin transferi, bordo mavili camiada heyecanla takip ediliyor. Taraftarlar, yönetimin Onuachu'yu yeniden kadroya katması için yoğun destek veriyor.

Trabzonspor, Paul Onuachu transferiyle forvet hattını güçlendirmek istiyor. Yıldız oyuncunun da Trabzonspor’a duyduğu bağlılık ve transfer isteği, bu sürecin olumlu sonuçlanabileceğine dair umutları artırıyor. Yönetim, taraftarların da desteğiyle bu transferi bitirmek için elinden geleni yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading