Yandex Metrica

Oosterwolde, Galatasaray transferini açıkladı

Oosterwolde, Galatasaray transferini açıkladı

Son günlerde adı Galatasaray ile anılan Fenerbahçe'nin vazgeçilmez isimlerinden Jayden Oosterwolde olası transfer söylentilerine açıklama getirdi.

Spor

22.06.2024, 10:37

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcularından Jayden Oosterwolde, Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğine dair basında çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından net bir açıklama yaptı. Hollandalı futbolcu, Galatasaray'a transfer olacağı iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Milliler EURO 2024'te rekor kırdı! Ev sahibi Almanya'yı bile solladık Milliler EURO 2024'te rekor kırdı! Ev sahibi Almanya'yı bile solladık Haberi Görüntüle

"ASLA" PAYLAŞIMI

Jayden Oosterwolde, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "asla" ifadesini kullanarak, Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtti. Oosterwolde, paylaşımında ayrıca Fenerbahçe'nin stadı RAMS Park'ta yaptığı gol sevincini gösteren bir fotoğrafı da ekledi. Bu paylaşım, futbolcunun kulübüne olan bağlılığını ve transfer iddialarına olan tepkisini net bir şekilde ortaya koydu.

EURO 2024 son 16 turu tahminleri! Yapay Zeka Avusturya- Türkiye maçının galibini... EURO 2024 son 16 turu tahminleri! Yapay Zeka Avusturya- Türkiye... Haberi Görüntüle

TRANSFER İDDİALARININ ARKA PLANI

Son dönemde basında çıkan haberlerde, Galatasaray'ın Jayden Oosterwolde'ye ilgisi olduğu ve transfer için girişimlerde bulunduğu iddia edilmişti. Ancak, Oosterwolde'nin bu açıklamasıyla birlikte, bu transferin gerçekleşmeyeceği netlik kazanmış oldu. Fenerbahçe taraftarları, Oosterwolde'nin açıklamasını memnuniyetle karşıladı ve sosyal medyada futbolcuya destek mesajları yağdı.

Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi şoku! UEFA kararıyla sarı-lacivertli taraftarlara Lugano maçı için bilet satışları yasaklandı Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi şoku! UEFA kararıyla sarı-lacivertli taraftarlara Lugano maçı... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE''NİN SEZON HAZIRLIKLARI

Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdürürken, takımın önemli oyuncularından biri olan Jayden Oosterwolde'nin bu açıklaması, takım içindeki huzuru pekiştirdi. Teknik direktör ve yönetim, Oosterwolde'nin takımda kalacak olmasından memnuniyet duyarken, oyuncunun performansının da sezon boyunca yüksek olması bekleniyor.

Barcelona'nın eski kalecisi Beşiktaş'ta: Van Bronckhorst'un listesindeydi Barcelona'nın eski kalecisi Beşiktaş'ta: Van Bronckhorst'un listesindeydi Haberi Görüntüle

OOSTERWOLDE'NİN PERFORMANSI

Jayden Oosterwolde, Fenerbahçe'deki performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve taraftarların sevgisini kazanmıştı. Geçtiğimiz sezon boyunca gösterdiği başarılı performans, transfer dedikodularının çıkmasına neden olmuştu. Futbolcunun yaptığı bu son açıklama, dedikoduların sona ermesini sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading