Yandex Metrica

Oosterwolde'den ayrılık kararı! Fenerbahçe yönetimine iletti

Oosterwolde'den ayrılık kararı! Fenerbahçe yönetimine iletti

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Jayden Oosterwolde, sezon sonu ayrılmak için yönetimden onay aldı. Ancak Jose Mourinho'nun tek cümlesi, futbolcunun takımda kalma kararını etkiledi.

Spor

02.09.2024, 12:08

Fenerbahçe'de başarılı performansıyla dikkat çeken Jayden Oosterwolde, sezon sonu için ayrılık kararı aldı. Premier Lig'den gelen tekliflerle ilgilenen Hollandalı sol bek, yönetimle yaptığı görüşmede bu talebini iletti. Ancak Jose Mourinho'nun kendisine duyduğu güven, Oosterwolde'nin kararını değiştirdi.

Galatasaray-Rizespor maçının VAR'ı açıklandı! Galatasaray-Rizespor maçının VAR'ı açıklandı! Haberi Görüntüle

MOURINHO İKNA ETTİ

Jayden Oosterwolde, Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferinin ardından sol bek pozisyonunda forma giymeye başladı. Premier Lig ekiplerinin radarına giren 23 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Ancak Jose Mourinho'nun "Sana ihtiyacım var" sözleri, Oosterwolde'yi takımda kalmaya ikna etti.

Icardi kaç maç sahalardan uzak olacak? Icardi, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir!  İşte sağlık durumu... Icardi kaç maç sahalardan uzak olacak? Icardi, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir!... Haberi Görüntüle

YÖNETİMDEN AYRILIK İÇİN SÖZ ALDI

Fenerbahçe yönetimi, Jayden Oosterwolde'ye sezon sonunda Premier Lig'den gelecek tekliflerin değerlendirilmesi ve ayrılık için izin verileceği konusunda güvence verdi. Bu durum, futbolcunun sezon sonuna kadar Fenerbahçe'de kalmasına yol açtı. Oosterwolde'nin Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN VAZGEÇİLMEZİ

Fenerbahçe'nin 2023 yılında Parma'dan 6 milyon euro karşılığında transfer ettiği Jayden Oosterwolde, Jose Mourinho'nun vazgeçilmez oyuncularından biri haline geldi. Genç sol bek, bu sezon oynanan 8 maçta da 90 dakika sahada kalarak istikrarlı bir performans sergiledi. Mourinho'nun Oosterwolde'ye duyduğu güven, oyuncunun takımda kalma kararında etkili oldu.

Jayden Oosterwolde’nin sezon sonunda Premier Lig’e transfer olup olmayacağı merakla beklenirken, Fenerbahçe taraftarları genç oyuncunun başarılı performansını sezon sonuna kadar izleme şansı bulacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading