Oosterwolde'nin yokluğunda Fenerbahçe'nin sol bek kararı belli oldu! İşte yeni isim...

Oosterwolde'nin yokluğunda Fenerbahçe'nin sol bek kararı belli oldu! İşte yeni isim...

Fenerbahçe''nin genç yıldızı Oosterwolde'nin sakatlığı, teknik ekibinin planlarını altüst etti. Samsunspor maçında dizinden sakatlanan Hollandalı oyuncunun uzun süre sahalardan uzak duracağı açıklandı. Bunun üzerine sarı-lacivertlilerde sol bek poziyonunda kimin oynayacağını belirledi. 

Spor

22.10.2024, 10:57

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'nin Samsunspor maçında yaşadığı diz sakatlığı sonrasında teknik ekip, sol bek pozisyonları için hızlı bir karar aldı. Oosterwolde'nin uzun süre sahalardan uzak kalması, özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde ve Süper Lig'deki önemli maçlar öncesinde takımın planları değişti. 

Hakan Çalhanoğlu'na dev kanca! Tarihe geçecek rekor bonservis Hakan Çalhanoğlu'na dev kanca! Tarihe geçecek rekor bonservis Haberi Görüntüle

MERT MÜLDÜR GÖREV YAPACAK 

Teknik direktör ve ekibi, Kostic ve Levent Mercan'ı UEFA listesi almadığı için bu aranan görev yapacakların ismi olarak Mert Müldür'ü belirledi. Mert Müldür'ün UEFA Avrupa Ligi'nde 24 Ekim Perşembe günü Manchester United'a karşı oynanacak karşılaşmanın sol bekte sahaya çıkması bekleniyor. 

UEFA'dan Halil Umut Meler’e prestijli görev! Hangi maçta görev alacak? UEFA'dan Halil Umut Meler’e prestijli görev! Hangi maçta görev alacak? Haberi Görüntüle

PERŞEMBE GÜNÜ NEFESLER TUTULDU 

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 24 Ekim Perşembe akşamı saat 22:00'de Manchester United'ı konuk edecek.

Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'in 10. haftasında ise 27 Ekim Pazar günü saat 19:00'da Bodrum FK'yı ağırlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading