Sitede Ara

Oosterwolde'yi almak isteyen takımlar kesenin ağzını açacak! İşte Fenerbahçe'nin belirlediği dev bedel...

Oosterwolde'yi almak isteyen takımlar kesenin ağzını açacak! İşte Fenerbahçe'nin belirlediği dev bedel...

Fenerbahçe'deki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Jayden Oostwolde'nin her geçen gün talipleri artıyor. Birçok takımın durumunu yakından takip ettiği Oosterwolde için Fenerbahçe hazırlığa başladı. Sarı lacivertliler, Hollandalı oyuncuya önemli bir bedel biçti.

Spor

12.10.2024, 14:00

Fenerbahçe'de 2023/2024 sezonunda Teknik Direktör İsmail Kartal ile beraber önemli bir çıkış yakalayan Jayden Oostewolde, stoper ve sol bek bölgesinde harika işlere imza atıyor. Fizik kalitesi ve hızıyla dikkat çeken 23 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe taraftarı tarafından sevilen isimler arasında kendine yer buldu.

RİGAS FS Galatasaray maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? RİGAS FS Galatasaray maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? Haberi Görüntüle

JESUS DÖNEMİNDE TAKIMA KATILDI

Jayden Oosterwolde, Fenerbahçe'ye 2022/2023 sezonun ara transfer döneminde Parma'dan 6 Milyon Euro bedelle takıma katıldı. Teknik Direktör Jorge Jesus döneminde takıma katılan Oosterwolde, 6 aylık süre zarfından beklentilerin altında kaldı. Hayal kırıklığı yaratan oyuncunun takımından sezon sonu ayrılacağı bile belirtiliyordu.

Milli ara ne kadar sürecek? Bu hafta Süper Lig maçları oynanacak mı? Milli ara ne kadar sürecek? Bu hafta Süper Lig maçları... Haberi Görüntüle

ÇIKIŞA GEÇTİ

Teknik Direktör İsmail Kartal ile beraber iyi bir ivme yakalayan Oosterwolde, takımın vazgeçilmezlerinden oldu. Jayden Oosterwolde, Kartal'ın kendisine görev verdiği her maçta başarılı işlere imza attı. Sol bek ve sol stoperde yapmış olduğu müdahaleler ile savunmanın bel kemiklerinden oldu.

Kerem Aktürkoğlu hangi takımda, kaç gol attı? Kerem Aktürkoğlu hangi takımda, kaç gol attı? Haberi Görüntüle

TALİPLERİ ARTIYOR

Fenerbahçe'nin yıldızlarından olan Oosterwolde için birçok Avrupa Kulübü kapıda yatıyor. Çok sayıda Avrupa Kulübün radarında olan Oosterwolde'yi tribünden takip eden takımlarda yer alıyor.

 

Yunus Akgün Galatasaray'ın dev teklifini elininin tersiyle itti! Akgün sözleşme yenilemek istemiyor mu? Yunus Akgün Galatasaray'ın dev teklifini elininin tersiyle itti! Akgün sözleşme... Haberi Görüntüle

DEĞER BİÇİLDİ

Yaz transfer sezonunda 12 Milyon Euro'luk teklifi redden Fenerbahçe, Oosterwolde'ye değer biçti. Milliyet'de yer alan habere göre Fenerbahçe, Oosterwolde için 20 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Fenerbahçe Oostewolde'yi 20 Milyon Euro'nun altında bırakmayı düşünmüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading