Osayi Samuel'e Galatasaray kancası: teklife ne yanıt verdi?

Osayi Samuel'e Galatasaray kancası: teklife ne yanıt verdi?

Galatasaray, Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Osayi Samuel için devreye girdi. Galatasaray, aracılar yoluyla Nijeryalı futbolcuya teklif gönderdi. 

Spor

12.10.2024, 17:27

Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemeyen Osayi Samuel'in durumunun ne olacağı bir hayli merak ediliyor. Fenerbahçe taraftarı tarafından sevilen Nijeryalı oyuncunun ilk hedefi sarı lacivertli ekipte kalabilmek. Fenerbahçe'de mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Osayi Samuel, kendisine gelen diğer teklifleri ikinci plana attı.

Avrupa'da ilk 10'a girdiler! Galatasaray ile Fenerbahçe devlerin arasında... Avrupa'da ilk 10'a girdiler! Galatasaray ile Fenerbahçe devlerin arasında... Haberi Görüntüle

TRABZON MAÇI SONRASI SEMBOLLEŞTİ

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin oynamış olduğu Trabzonspor müsabakasının ardından saha olaylarında başrol oynayan Osayi Samuel, sarı lacivertli taraftarın kalbinde ayrı bir konumda yer alıyor. Adeta sembolleşen Osayi Samuel'in tarafarlar ile de iyi bir diyaloğu bulunuyor.

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: "İkisiyle de görüşüyoruz" Haberi Görüntüle

TAKIMIN EN ESKİLERİNDEN

Fenerbahçe'de birçok oyuncunun takımdan ayrılması ile birlikte Osayi Samuel, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci ile takımın en eski isimleri arasında yer alıyor. Osayi Samuel 2020/2021 sezonun devre arasında sarı lacivertli ekibe katılmıştı.

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: "İkisiyle de görüşüyoruz" Haberi Görüntüle

SAKATLIK PROBLEMİ

Bu sezona istediği gibi başlayaman Osayi Samuel uzun süredir sakatlıklar ile boğuşuyor. Fenerbahçe'de henüz istediği süreleri bulamayan Osayi Samuel, takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor. Öte yandan Mourınho'da onun formasına kavuşacağı günlerin yolunu gözlüyor.

Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

GALATASARAY KANCASI

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Osayi Samuel için Galatasaray devreye girdi. Aracılar yolu ile Osayi Samuel teklif götüren Galatasaray, başarılı sağ bek cazi bir teklifte bulundu. Osayi Samue ise bu teklife 'Fenerbahçe'de mutlu olduğunu belirterek' olumsuz yanıt verdi. Osayi Samuel Türkiye'deki kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istiyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading