Yandex Metrica

Osimhen'i ellerinin tersiyle itti! Galatasaray'a maskeli hediye: '3 tane golcüm var' deyip tarihi transferi tepti | Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan inanılmaz karar!

Osimhen'i ellerinin tersiyle itti! Galatasaray'a maskeli hediye: '3 tane golcüm var' deyip tarihi transferi tepti | Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan inanılmaz karar!

Galatasaray'ın Avrupa futboluna bomba gibi düşen Victor Osimhen transferi için yeni iddialar ortalığı karıştıracak gibi görünüyor. İddialara göre Osimhen Beşiktaş ve Fenerbahçe önerildi fakat her iki kulübün tavrı da bu sansasyonel transferden uzak kalmak oldu. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin iddialara göre "gerek yok" mesajını iletmesinin ardından, Galatasaray ezeli rakiplerini geride bırakarak Avrupa'nın en sansasyonel transferine imza attı. İşte Osimhen transferini geri çeviren Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin tutumları ve Ali Koç'un söylediği iddia edilen sözler...

Spor

03.09.2024, 15:20

Galatasaray, Victor Osimhen transferi ile sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da büyük yankı uyandırdı. Nijerjalı yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar sansasyonel bir transfere imza atarken, bir yandan da Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye yönelik "Osimhen önerildi" iddiaları ortalığı karıştırdı.

Osimhen'in Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye önerildiğine yönelik çok ciddi söylentiler ve kulis bilgileri sosyal medya ve medya aracılığı ile gündeme gelirken, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye önerildi iddialarının arkası da kesilmiyor. 

20 yıl sonra gelen zafer: Dünya Lihtenştayn'ı yıkan San Marino'yu konuşuyor 20 yıl sonra gelen zafer: Dünya Lihtenştayn'ı yıkan San Marino'yu... Haberi Görüntüle

EZELİ RAKİPLER GERİ ÇEVİRİNCE, GALATASARAY BİTİRİCİLİĞİNİ KONUŞTURDU

İddiaya göre; Napoli'den Galatasaray'a transfer olan Osimhen için Fenerbahçe ve Beşiktaş'a da önerilmesine rağmen iki kulübün de yıldız oyuncu için özetle "gerek yok" diyerek geri çevirmeleri sonrası Galatasaray'ın transferde bitiriciliğinin konuşulmasına sebep oldu. Ali Koç'un Osimhen'i geri çevirmesine yönelik söylediği iddia edilen sözler ise hayli konuşulacağa benziyor.

İşte Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Osimhen'i geri çevirdiğine yönelik iddialar:

Fenerbahçe'de anlaşma tamam! Kanarya'da ilk imzayı atacak isim... Fenerbahçe'de anlaşma tamam! Kanarya'da ilk imzayı atacak isim... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'A ÖNERİLDİ! "ŞU ANDA GEREK YOK" DEDİLER

A Spor Yorumcusu Suat Umurhan, Galatasaray'ın gerçekleştirdiği sansasyonel transfer için çarpıcı iddialarda bulundu. Umurhan, Osimhen transferi için Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye de yıldız ismin önerildiğini fakat alınan aksiyonlar ve Galatasaray'ın fırsat değerlendiren yapısı sebebiyle bu transferi bitirebilecek hamlelerde bulunduğunu ifade etti.

Suat Umurhan transfer öncesi gerçekleşen görüşmeleri "Osimhen ismi, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye de önerildi ama şu anda gerek yok diyerek bu teklife sıcak bakmadılar. Galatasaray farklı bir sistemde olduğu için hemen girişimlere başladı." sözleriyle spor kamuoyuna duyurdu.

Fenerbahçe'nin yıldızı sakatlandı! İşte son durum Fenerbahçe'nin yıldızı sakatlandı! İşte son durum Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ, OSIMHEN'İ ELLERİNİN TERSİYLE İTTİ İDDİASI: "3 GOLCÜM VAR, NE YAPACAĞIM"

TV 1OO'den İbrahim Seten ise Umurhan'ın iddialarını doğrulayacak açıklamalarda bulundu. Edindiği kulis bilgilerini aktaran Seten, "Osimhen, Fenerbahçe’ye önerildi. Ali Koç, '3 tane golcüm var ne yapacağım' demiş." ifadeleriyle Başkan Ali Koç'un Fenerbahçe'nin ayağına gelen fırsatı ellerinin tersiyle ittiğini iddia etti.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading