Osimhen'in menajerinden Galatasaray'a telefon: Transferde flaş gelişme

Osimhen'in menajerinden Galatasaray'a telefon: Transferde flaş gelişme

Galatasaray'a geldiği günden bu yana etkili bir performans sergileyen Victor Osimhen'in menajeri Roberto Calenda'dan Sarı-kırmızılı yöneticilere süpriz bir telefon geldi.

Spor

28.09.2024, 11:41

Sezon başında İtalya Serie A ekibi Napoli'den Galatasaray'a transfer olan Victor Osimhen, kısa sürede takıma adapte oldu.

Gösterdiği performansla aldığı paranın hakkını veren ve taraftarın sevgilisi haline gelen Nijeryalı golcü, adından söz ettirmeye başladı.

Nijeryalı golcünün başarılı performansı sonrası harekete geçen Osimhen'in menajeri Roberto Calenda, Galatasaray yönetimini arayarak randevu talep etti.

Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? Haberi Görüntüle

OSİMHEN'İN MENAJERİNDEN TELEFON

Osimhen'in kısa süre içerisinde takıma uyum sağlamasından etkilenenen Calenda, Napoli'de sıkıntılı günler geçiren futbolcusunu yeniden mutlu görmekten oldukça hoşnut.

Osimhen'in menajeri Roberto Calenda, Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı görüşmede şunları aktardı;

“Osimhen, Galatasaray’da çok mutlu ve kendini iyi hissediyor. Galatasaray’ın çok büyük bir kulüp olduğunu anlatıyor. Onu tekrar bu kadar mutlu görmek beni de umutlandırdı.”

Galatasaraylı yöneticilerle telefon görüşmesi yapan Calenda'nın Osimhen'in uyum sürecini çabuk atlatmasında yardımcı oldukları için teşekkür etti.

Derbide taraftarlar stada akın etti: Galatasaray taraftarı Kadıköy'e Kur'an ile gitti! Derbide taraftarlar stada akın etti: Galatasaray taraftarı Kadıköy'e Kur'an ile... Haberi Görüntüle

3 MAÇTA 3 ASİST

Nijeryalı golcü Osimhen, Galatasaray formasıyla bu sezon 3 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda gol katkısı veremeyen 25 yaşındaki futbolcunun 3 asisti bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading