Yandex Metrica

Sitede Ara

Ozan Kabak'ın yeni kulübü belli oldu! İşte o tanıtım

Ozan Kabak'ın yeni kulübü belli oldu! İşte o tanıtım

Son dakika transfer haberleri... A Milli Takımın başarılı stroperlerinden Ozan Kabak İngiltere Premier Lig ekibi Norwich City'e transfer oldu.

Spor

23.01.2024, 17:54

Galatasaray altyapısından yetişen >Ozan Kabak, İngiltere'de oynamaya devam edecek.

Bundeliga 2 ekibi Schalke 04 ile devam etmek istemeyen 21 yaşındaki stoper, 1 milyon Euro karşılığında sezon sonuna kadar >Norwich City'e kiralandı.

Ozan'ın satın alma opsiyonunu elinde bulunduran İngiliz ekibi, milli oyuncuyu beğendiği takdirde gelecek sezon bonservisini satın alacak. Bu bedelin 15 milyon Euro olması bekleniyor.

Ozan Kabak geçen sezonun devre arasında Liverpool'da forma giymişti.

9 Premier Lig ve 4 Şampiyonlar Lig maçına çıkan genç oyuncu, 1124 dakika sahada kalmıştı. 

Lyon'a kiralanan Zaha'dan Galatasaray'a veda mesajı Lyon'a kiralanan Zaha'dan Galatasaray'a veda mesajı Haberi Görüntüle

Norwich City kaçıncı sırada?

Premier Lig'de ilk 3 haftada henüz puanla tanışamayan Norwich City, ilk 3 haftada Liverpool'a 3-0, Manchester City'e 5-0 ve son olarak Leicester City'e de 2-1 kaybetti.

Galatasaray, Arjantinli yıldız için devrede! Galatasaray, Arjantinli yıldız için devrede! Haberi Görüntüle

NORWİCH CİTY OZAN KABAK'I BÖYLE TANITTI;

Osimhen'i ellerinin tersiyle itti! Galatasaray'a maskeli hediye: '3 tane golcüm var' deyip tarihi transferi tepti | Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan inanılmaz karar! Osimhen'i ellerinin tersiyle itti! Galatasaray'a maskeli hediye: '3 tane golcüm... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading