Yandex Metrica

Sitede Ara

Özbek'in Süper Lig kupası yorumu gündem oldu! Aynı kupayı almaktan yorulmuştuk

Özbek'in Süper Lig kupası yorumu gündem oldu! Aynı kupayı almaktan yorulmuştuk

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni tasarımıyla gündeme gelen Süper Lig şampiyonluk kupasının değişmesiyle ilgili yorumu gündem oldu. Özbek, "Galatasaray olarak aynı kupayı almaktan yorulmuştuk. Şimdi bu sezon değişik kupa.'' ifadelerini kullandı.

Spor

01.08.2024, 13:57

Dursun Özbek, Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig medya yayın hakları imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

UEFA'dan Trabzonspor'a şok ceza! UEFA'dan Trabzonspor'a şok ceza! Haberi Görüntüle

TRANSFER AÇIKLAMASI

Yeni transferin sinyalini veren Dursun, ''Bu konuda çalışıyoruz. Çok kısa sürede taraftarlarımızı memnun edecek transferleri yapacağız. Gecikmiş bir şey yok. Geçen sezonki transferlerimize bakarsanız aynı döneme denk geliyor. Yönetim olarak görevimiz taraftarlarımızı memnun etmek. Seyir zevkini yükselten transferleri yapmak. Onun için çalışıyoruz. Yakında inşallah onları sevindirecek haberleri vereceğiz." dedi.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde, hangi maçlar deplasmanda? Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde,... Haberi Görüntüle

SÜPER KUPA AÇIKLAMASI

 3 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Süper Kupa hakkında konuşan Özbek, "Güzel ve seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Sezonu güzel bir maçla açarsak aynı şekilde devam eder. Olaysız ve sakatlık olmayan bir sezon diliyorum." ifadelerini kullandı.

Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu'na astronomik bedel! Serbest kalması için servet dökmek gerekecek Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu'na astronomik bedel! Serbest kalması için servet dökmek... Haberi Görüntüle

''AYNI KUPAYI ALMAKTAN YORULMUŞTUK''

Trendyol Süper Lig şampiyonluk kupasının değişmesiyle ilgili de Başkan Özbek, "Galatasaray olarak aynı kupayı almaktan yorulmuştuk. Şimdi bu sezon değişik kupa. İnşallah bu sezon Galatasaray'a nasip olur." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading