Yandex Metrica

Sitede Ara

Paris Olimpiyatları'nda Türkiye ilk madalyasını garantiledi! Tarihe geçen başarı

Paris Olimpiyatları'nda Türkiye ilk madalyasını garantiledi! Tarihe geçen başarı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, Atıcılık 10m Havalı Tbanaca Karışık Takım elemelerde 582 puanla 1. olarak madalyayı garantiledi. Buna göre Türkite tarihinin atıcılıktaki ilk madalyasını almış olacak. İşte detaylar..

Spor

29.07.2024, 11:41

Fransa'nın başkenti Paris'te 3. kez düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda Atıcılık 10m Havalı Tabanca Karışık Takım'da temsilcimiz Yusuf Dikeç ve & Şevval İlayda Tarhan, 582 puanla 1. olarak finale yükseldi.

Barış Alper Yılmaz'a bir sürpriz talip daha! Dünya devleri dururken... Barış Alper Yılmaz'a bir sürpriz talip daha! Dünya devleri dururken... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE TARİHİNDE BİR İLK OLACAK

Olimpiyat tarihimizin atıcılıktaki ilk madalyasını garantileyen temsilcimiz, altın madalya içim Sırbistan ile yarın 10.45'te karşı karşıya gelecek. 

21 Eylül Fenerbahçe- Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 21 Eylül Fenerbahçe- Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet... Haberi Görüntüle

BAKAN OSMAN AŞKIN BAK, TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda milli sporcuları şu ifadelerle kutladı:

"Ve #Paris2024'teki ilk madalyamızı garantiliyoruz! Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan'dan oluşan Atıcılık 10m Havalı Tabanca Karışık Takımımızı canıgönülden kutluyorum. Haydi sonu altın madalya olsun!"

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading