Yandex Metrica

Partizan-Kızılyıldız derbisi sonrası taraftarlar soyunma odasını bastı! Teknik direkör yaralandı

Partizan-Kızılyıldız derbisi sonrası taraftarlar soyunma odasını bastı! Teknik direkör yaralandı

Kızılyıldız hezimeti sonrası Partizan taraftarları soyunma odasının camlarını yumrukladı. Olayın devamında çıkan arbedede teknik direktör Aleksandar Stanojevic suratından yaralandı. Stanojevic'in yüzünde ve boynun kesikler meydana geldi. Stanojevic'in yardımcısı Marko Jovanovic'in de eli kesildi.

Spor

24.09.2024, 13:00

Sırbistan Süper Ligi'nin 9. haftasında Partizan, sahasında Kızılyıldız'ı konuk etti. Zorlu ve çekişmeli geçen maçta konuk ekip Kızılyıldız, derbi maçından 4-0'lık zaferle ayrıldı.

4-0'lık heizmet sonrası çılgına dönen Partizan taraftarları,  soyunma odasını basarak ortalığı savaş alanına çevirdi. Olayların ardından polis birçok Kızılyıldız taraftarını gözaltına aldı.

Milli takıma yeni yıldız: Stuttgart'ın kaptanı Atakan Karazor, Montella'dan davet bekliyor Milli takıma yeni yıldız: Stuttgart'ın kaptanı Atakan Karazor, Montella'dan davet... Haberi Görüntüle

TARAFTAR SOYUNMA ODASINI BASTI

Daha önce ülkemizde kısa bir dönem Konyaspor'da görev yapan Partizan Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Kızılyıldız derbisini kaybetmelerinin ardından taraftarlarının saldırısına uğradı. Kızılyıldız hezimeti sonrası Partizan taraftarları soyunma odasının camlarını yumrukladı. Olayın devamında çıkan arbedede teknik direktör Aleksandar Stanojevic suratından yaralandı. Stanojevic'in yüzünde ve boynun kesikler meydana geldi. Stanojevic'in yardımcısı Marko Jovanovic'in de eli kesildi.

Real Sociedad - Real Madrid kozlarını paylaşıyor! Arda Güler 11'de mi başlıyor? Real Sociedad - Real Madrid kozlarını paylaşıyor! Arda Güler 11'de... Haberi Görüntüle

''CAMI KIRDILAR BANA İSABET ETTİ''

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Stanojevic, "Berabere bitseydi gelmezdim ama 4-0 kaybettik, bu yüzden bundan kaçmamak için geldim. Mutsuz taraftarlar camı kırdı, cam bize geldi ve beni kesti, fiziki bir çatışma yaşanmadı." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Stanojevic, böyle ezici bir mağlubiyetten sonra basının karşısına çıkmak istediğini ve olayı "utanç verici" olarak nitelendirdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading