Yandex Metrica

Pereira'dan derbi yorumu: Sadece 3 puan değil...

Pereira'dan derbi yorumu: Sadece 3 puan değil...

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Pereira, derbinin sadece 3 puan değil, aynı zamanda psikolojik üstünlüğü de belirleyeceğini ifade etti. Ayrıca, Edin Dzeko ve Mauro Icardi'nin performanslarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 21:52

Vitor Pereira, Fanatik'e verdiği röportajda Fenerbahçe-Galatasaray derbisini şampiyonluğu belirleyecek bir seviyede olduğunu söyledi. Kazananın hem 3 puanlık avantajı hem de psikolojik üstünlüğü elde edeceğini vurguladı.

En Nesyri beklentilerin altında kaldı! Derbide Nesyri mi Dzeko mu oynayacak ? En Nesyri beklentilerin altında kaldı! Derbide Nesyri mi Dzeko mu... Haberi Görüntüle

DZEKO VE ICARDI ETKİSİ

Pereira, derbi öncesinde Edin Dzeko ve Mauro Icardi'nin performanslarına dair değerlendirmelerde bulundu. İki futbolcunun büyük maçlarda deneyimli olduğunu belirten Pereira, savunma oyuncularının onları durdurmak için özel önlemler alacağını ifade etti.

Trabzonspor, yeni 10 numarasını açıkladı Trabzonspor, yeni 10 numarasını açıkladı Haberi Görüntüle

Ali Koç'tan hakemlere eleştiri: Hataları kabul edilebilir değil Ali Koç'tan hakemlere eleştiri: Hataları kabul edilebilir değil Haberi Görüntüle

FERDİ VE OSAYI'NİN PERFORMANSLARI

Portekizli teknik adam, Fenerbahçe'nin genç yetenekleri Ferdi Kadıoğlu ve Osayi-Samuel'in performanslarına övgüler yağdırdı. İki oyuncunun teknik becerilere sahip olmalarının yanı sıra taktik beceriyi öğrenmek istemelerinin üst seviyeye çıkabilmelerini sağladığını belirtti.

Köyüme döneceğim! Galatasaray'da Icardi bilmecesi: O iddia ortalığı yangın yerine çevirdi Köyüme döneceğim! Galatasaray'da Icardi bilmecesi: O iddia ortalığı yangın yerine... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE YENİDEN ÇALIŞMA İSTEĞİ

Vitor Pereira'ya Türkiye'de yeniden çalışma isteği sorulduğunda, güçlü bir takım kuracağı bir projede yer almak istediğini ve hedefinin tecrübeli ve genç oyuncuların karışımından oluşan bir takım yaratmak olduğunu ifade etti. Ancak, doğru koşullara sahip olması gerektiğini vurgulayarak, geçmişine saygı duyduğunu belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading