PFDK kararını verdi: Diyarbekirspor’un çekilme kararına cevap geldi! Ne kadar para cezası aldı? Hangi oyuncu kaç maç ceza aldı?

PFDK kararını verdi: Diyarbekirspor’un çekilme kararına cevap geldi! Ne kadar para cezası aldı? Hangi oyuncu kaç maç ceza aldı?

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), TFF 2. Lig ekiplerinden Diyarbekirspor’un Osmaniyespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sahadan çekilen Diyarbekirspor'u 3-0 hükmen mağlup ilan etti.

Spor

15.10.2024, 13:48

PFDK tarafından cezalandırılan, Diyarbekirspor 12 Ekim 2024 tarihinde oynanması gereken karşılaşmada, takımın sahaya çıkmaması sonucu TFF tarafından hükmen mağlup ilan edildi. 

TFF'nin sitesinde yer alan açıklamada: 

Diyarbekirspor'a takım halinde sportmenliğe aykırı hareketten 11 bin 25 lira para cezası verildiği aktarıldı. 

Spor camiası Malatya'daki deprem için birleşti: Destek mesajları yağdırdı! Spor camiası Malatya'daki deprem için birleşti: Destek mesajları yağdırdı! Haberi Görüntüle

REMZİ ÖZDOĞRU'YA 1 MAÇ CEZA 

Takımı sahadan çekmesi sebebiyle kaleci antrenörü Remzi Özdoğru'ya 1 maçtan men ve 13 bin 500 lira para cezası, aynı eylem sebebiyle kulüp görevlisi Mustafa İlhanlı'ya da 30 gün hak mahrumiyeti cezası verildiği kaydedildi.

Sergen Yalçın, Avrupa kariyeri yapmayı elinin tersiyle itmişti! Schalke yeni teknik direktörünü açıkladı Sergen Yalçın, Avrupa kariyeri yapmayı elinin tersiyle itmişti! Schalke yeni... Haberi Görüntüle

DAHA AĞIR YAPTIRIM OLABİLİR 

PFDK, Diyarbekirspor’un maça çıkmamasını, "disiplin ihlali" olarak kabul etti ve kulübe hükmen mağlubiyet cezası verdi. Kurul, bu kararın ardından, Diyarbekirspor’un gelecek maçlarda da benzer bir ihlal yapması durumunda daha ağır yaptırımlar olabilir. 

İngilizler Milli Takım için Alman teknik adam ile masaya oturdu! İngiliz takımınında adayıydı... İngilizler Milli Takım için Alman teknik adam ile masaya oturdu!... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU? 

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur mücadelesinde Osmaniyespor FK ile deplasmanda karşılaşan Diyarbekirspor, maçın 118. dakikasında sahadan çekildi. Maç, Osmaniye'nin 7 Ocak Stadı'nda oynandı. Müsabakanın normal süresi 0-0 berabere tamamlandı ve uzatmalara gidildi.

Son dakika... Zor galibiyet: A Milli Takım, Karadağ'ı tek golle geçti, liderliğini sürdürdü Son dakika... Zor galibiyet: A Milli Takım, Karadağ'ı tek golle... Haberi Görüntüle

SOYUNMA ODASINDA ÇEKİLME KARARI ALINDI 

Karşılaşmanın normal süresi golsüz eşitlikle sona erdikten sonra uzatmalara geçildi. Osmaniyespor FK, 103. dakikada Ali Kucık’ın attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk uzatma devresini bu skorla tamamladı. Diyarbekirspor, maçın son dakikalarında, özellikle 118. dakikada yaşanan bir faul pozisyonunun ardından soyunma odasına çekilme kararı aldı.

Spor camiasından şiddete karşı ortak tepki: Kadına ve çocuğa dokunma Spor camiasından şiddete karşı ortak tepki: Kadına ve çocuğa dokunma Haberi Görüntüle

OSMANİYESPOR HÜKMEN GALİP İLAN EDİLDİ 

Diyarbekirspor, 118. dakikada bir faul pozisyonunun ardından, teknik heyet ve kulübeden gelen talimatla sahadan çekildi. Futbolcular, sahayı terk ederek soyunma odasına gittiler. Bu sırada Osmaniyespor FK 1-0 önde bulunuyordu. Karşılaşmanın devamında, Osmaniyespor FK, Diyarbekirspor'un sahadan çekilmesiyle hükmen galip ilan edildi.

Kumar borcu iddiası doğru mu? Serhat Akın'dan silahlı saldırı sonrası ilk açıklama Kumar borcu iddiası doğru mu? Serhat Akın'dan silahlı saldırı sonrası... Haberi Görüntüle

AÇIKLAMA YOK 

Diyarbekirspor yönetimi ve teknik heyeti, futbolcuların sahadan çekilme sebebi hakkında herhangi bir resmi açıklama yapmadı. Taraftarlar ve futbol camiası, Diyarbekirspor’un bu çekilme kararının nedenini ve gelecekteki olası gelişmeleri merakla bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading