Pjanic'ten Beşiktaş'ı üzen açıklama!

Pjanic'ten Beşiktaş'ı üzen açıklama!

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın orta saha futbolcusu Miralem Pjanic, sezon sonunda Barcelona'ya geri döneceğini ifade etti.

Spor

21.03.2024, 07:11

Beşiktaş’ın yıldızı Miralem Pjanic, Haziran ayında Barcelona’ya geri döneceğini açıkladı.

Canal+Football kanalına konuşan Boşnak yıldız, Beşiktaş’a transfer olma sürecine değinerek Barcelona’dan neden ayrıldığını itiraf etti.

Ronaldo Koeman’ın kendisini oynatmadığını dile getiren Pjanic, "Barcelona'da işlerin benim için değişmeyeceğini tahmin ediyordum. Koeman değişmeyecekti. Beni oynatmayacaktı. Koeman, sebep göstermeden beni takımdan kesti ve bir açıklama dahi yapamadı. Benim için işler açıktı. Barcelona'da kalırsam futbol oynayamayacaktım" ifadelerini kullandı.

Kendisinin oynamak ve eğlenmek istediğini aktaran Bosna Hersek'li futbolcu, "Oyuncu olarak neden oynamadığımı bilmeliyim. Problemin ne olduğunu anlamalıyım. Koeman'a gidip benden ne istediğini sordum. Bana cevap vermedi. Taktiksel olarak anlatabilirdi, futbol açısından anlatabilirdi ama cevap vermedi." dedi.

1. Lig ekibinden şok karar: Çekiliyorlar 1. Lig ekibinden şok karar: Çekiliyorlar Haberi Görüntüle

BARCELONA'YA GERİ DÖNECEĞİM

Barcelona'dan ayrılma kararı aldığında  takımdan sorumlu yöneticilerin kendisini aradığını belirten 31 yaşındaki oyuncu, "Kararıma saygı duyduklarını ancak neden oynatılmadığımı onların da anlamadığını söylediler. Tüm takıma karşı davranışlarımdan ötürü beni takdir ettiklerini dile getirdiler ve bana şans dilediler. Her neyse, haziran ayında Barcelona'da yeniden görüşeceğiz" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading