Yandex Metrica

Portekiz basını ona 'Türk Harry Potter' diyor: Kerem Aktürkoğlu sözleşme imzalamak için Lizbon'a gitti

Portekiz basını ona 'Türk Harry Potter' diyor: Kerem Aktürkoğlu sözleşme imzalamak için Lizbon'a gitti

Galatasaray, bir yandan yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirirken bir yandan da gelen transfer tekliflerini değerlendiriyor. Bu çerçevede sarı kırmızılılar, Spartak Moskova'yla anlaşmasına rağmen Kerem Aktürkoğlu'nun Rus kulübüne soğuk bakması nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. Takımdamn kesin olarak ayrılmak isteyen milli futbolcu, Portekiz'in Benfica kulübüyle anlaştı ve transfer görüşmelerini nihayete erdirmek üzere Lizbon'a gitti. 

Spor

03.09.2024, 08:20

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, milli takımdan arkadaşı Orkun Kökçü ile buluşuyor. Milli yıldız, Benfica ile yaptığı transfer görüşmelerini sonlandırmak ve bu kulübe imza atmak üzere Lizbon'a gitti. Bir süre Rusya'nın Spartak Moskova kulübüyle transfer görüşmelerinde bulunan ancak Rus kulübünün Avrupa kupalarından yasaklı olması nedeniyle bu kulübe soğuk bakan Kerem, Benfica'yla anlaşmaya vardı.

Galatasaray'ın da kulüple yaptığı bonservis pazarlıkları olumlu sonuçlanınca milli futbolcu Lizbon'a gitti. Portekiz basınında yer alan haberlerde Benfica'nın sürpriz bir hamleyle Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmeye karar verdiğini yazdı. 

Kamuda alımlarında yeni dönem! Yeni sistem kuruluyor Kamuda alımlarında yeni dönem! Yeni sistem kuruluyor Haberi Görüntüle

ONA "TÜRK HARRY POTTER" DİYORLAR

Milli takım kampından izin alan Kerem'in transfer görüşmelerini nihayete erdirmek için İstanbul'dan Lizbon'a hareket ettiği belirtilen haberlerde milli futbolcunun sağlık kontrolünden geçeceği ve yeni kulübüyle kısa süre içerisinde sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Transfere bir hayli ilgi gösteren Portekiz basını Kerem Aktürkoğlu'ndan "Türk Harry Potter" olarak bahsediyor. Benfica'nın yeni transferinin 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı ve sarı kırmızılılara 11 milyon avro bonservis bedeli ödeneceği gelen diğer haberler. Türk basınında ise 11 milyon olan bonservis bedelinin kolay bonuslarla beraber 14 milyona çıkacağı yazılıyor.

Trabzonspor'da flaş Şenol Güneş gelişmesi! Kritik zirve için İstanbul'da... Trabzonspor'da flaş Şenol Güneş gelişmesi! Kritik zirve için İstanbul'da... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA HAREKETLİ SAATLER

Galatasaray, dün gece İstanbul'a getirdiği Senegalli sol bek İsmail Jakobs transferini açıkladı. Senegalli futbolcu için Monaco'ya 1 milyon avro kiralama bedeli ödenecek.

Derrick Köhn'den beklediği savunma performansını alamayan Galatasaray, Alman futbolcuyu Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'e kiralamıştı. Sol bekte yeni bir isme ihtiyaç duyan sarı kırmızılılar, Monaco'nun Senegalli oyuncusu İsmail Jakobs'u kadrosuna kattı. 

Kiralık olarak sarı kırmızılı formayı giyecek olan Jakobs'un zorunlu satın alma bedeli ise 8 milyon avro. 

Transfer rekoru kırıldı! FIFA rakamları duyurdu Transfer rekoru kırıldı! FIFA rakamları duyurdu Haberi Görüntüle

YILIN TRANSFERİ

Transferde gaza basan Galatasaray'dan bir de Osimhen hamlesi geldi. Sarı kırmızılı kulüp, Napoli'ye yıllar sonra şampiyonluk yaşatan Nijeryalı milli futbolcu Victor Osimhen'i Kamuyu Aydonlatma Platformu'na bildirdi.

Yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen’in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SSCN Napoli SPA ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading