Portekiz cephesinden değerlendirme: Türkiye'ye karşı iyi savunma yapmalısınız

Portekiz cephesinden değerlendirme: Türkiye'ye karşı iyi savunma yapmalısınız

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez ve takımın önemli oyuncularından Bernardo Silva, A Milli Futbol Takımı'nı 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Martinez, Türkiye'ye karşı iyi savunma yapmanın önemine vurgu yaparken, Silva maçın zorlu geçtiğini belirtti.

Spor

23.06.2024, 10:57

Portekiz Teknik Direktörü Roberto Martinez, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, ilk golün önemine dikkat çekti. "Böyle maçlarda ilk gol çok önemlidir. İlk golü attıktan sonra daha sakin ve güvenli devam ediyorsunuz. Kontrollü oynuyorsunuz. Türkiye'ye karşı iyi savunma yapmalısınız. Gol yemedik ve bu iyi bir şey" ifadelerini kullandı. Martinez, Türkiye'nin ofansif gücüne karşı dikkatli bir savunma yapmanın galibiyetin anahtarı olduğunu vurguladı.

Trabzonspor vazgeçti ama fanatik baba vazgeçmedi! Oğluna Trabzonspor vazgeçti ama fanatik baba vazgeçmedi! Oğluna "Bakasetas" adını verdi Haberi Görüntüle

RONALDO'NUN ASİSTİ

Cristiano Ronaldo'nun maçtaki performansına da değinen Martinez, "Cristiano Ronaldo son golde vurmadı, pas attı. Bu harika bir şey. Portekiz futbolu adına bu güzel bir şey" dedi. Ronaldo'nun asistinin takım oyunu açısından önemli olduğunu belirten Martinez, bu tür hareketlerin takımın genel performansını olumlu etkilediğini söyledi.

Trabzonspor taraftarıyla kapışmıştı! PFDK'dan Burak Yılmaz'a ceza Trabzonspor taraftarıyla kapışmıştı! PFDK'dan Burak Yılmaz'a ceza Haberi Görüntüle

BERNARDO SILVA: TÜRKİYE'YE KARŞI İYİ OYNADIK

Portekiz Milli Takımı'nın başarılı oyuncusu Bernardo Silva ise Türkiye'ye karşı iyi bir performans sergilediklerini belirtti. "Türkiye'ye karşı iyi oynadık. Çok sağlam başladık. Türkiye'nin maçın başında pozisyonu vardı. İkinci golde Türkiye defansı hata yaptı. 3-0 kazandık ama birkaç gol yiyebilirdik. Kolay maç olmadı ama 3 puandan mutluyuz. Birinci olarak gruptan çıktık" dedi. Silva, maçın zorluklarına rağmen elde ettikleri galibiyetin önemine dikkat çekti.

Maç maç ilerlemeleri gerektiğini belirten Silva, "Sakin bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Başarılı olmak istiyoruz ve sakin bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Üçüncü golde Cristiano Ronaldo kendi atabilirdi ama pas verdi. Önemli olan takımın kazanması" ifadelerini kullandı. Silva, takımın hedeflerine ulaşmak için sakin ve kararlı bir şekilde ilerleyeceklerini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading