Yandex Metrica

Portekiz'de Orkun Kökçü'nün fırtınası

Portekiz'de Orkun Kökçü'nün fırtınası

Portekiz Premier Ligi'nin 3. haftasında Benfica, Estrela'yı 1-0 yendi. Galibiyeti getiren golü ise milli futbolcu Orkun Kökçü attı.

Spor

25.08.2024, 13:34

Portekiz Premier Ligi'nin 3. haftasında Benfica, Luz Stadyumu'nda Estrela'yı konuk etti. Ev sahibi takım, milli futbolcu Orkun Kökçü'nün 19. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Benfica, puanını 6'ya yükselterek ligde 6. sıraya yerleşti.

Ali Koç'tan hakemlere eleştiri: Hataları kabul edilebilir değil Ali Koç'tan hakemlere eleştiri: Hataları kabul edilebilir değil Haberi Görüntüle

PERFORMANSI GÖZDOLDURDU

Benfica'ya 3 puanı getiren golü kaydeden Orkun Kökçü, bu sezon ilk kez fileleri havalandırdı. Genç yıldız, golün yanı sıra bu sezon bir asist yaparak da takımına katkı sağladı. Kökçü'nün performansı, Benfica'nın galibiyetinde önemli rol oynadı.

Galatasaray'a dünya yıldızı! Ronaldo'nun kankası Süper Lig'e geliyor Galatasaray'a dünya yıldızı! Ronaldo'nun kankası Süper Lig'e geliyor Haberi Görüntüle

GELECEK HAFTA MAÇLARI

Benfica, önümüzdeki hafta Moreirense deplasmanına çıkacak. Estrela ise Casa Pia'yı evinde ağırlayacak. Estrela, 1 puanla 14. sırada yer alıyor ve gelecek maçta çıkış arayacak.

Mauro Icardi için bomba iddia: Brezilya medyası tarih verdi! Wanda Nara detayına dikkat Mauro Icardi için bomba iddia: Brezilya medyası tarih verdi! Wanda... Haberi Görüntüle

GECENİN DİĞER SONUÇLARI

Dün oynanan diğer maçlarda şu sonuçlar alındı:

  • Casa Pia 0 - 2 Santa Clara
  • Porto 2 - 0 Rio Ave
  • Famalicao 1 - 0 Boavista

Orkun Kökçü'nün performansı, Benfica taraftarlarını heyecanlandırırken, genç oyuncunun ilerleyen haftalarda da takımına önemli katkılar yapması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading