Yandex Metrica

Portekiz'de "Türko" çılgınlığı! Kerem Aktürkoğlu ülkeyi resmen salladı

Portekiz'de "Türko" çılgınlığı! Kerem Aktürkoğlu ülkeyi resmen salladı

Galatasaray'dan 12 milyon euroya Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de büyük yankı uyandırdı. Milli futbolcu, Benfica taraftarına verdiği sözlerle manşetlerde yer aldı.

Spor

04.09.2024, 11:25

Galatasaray, milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nu 12 milyon euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan %10 pay karşılığında Portekiz'in köklü kulüplerinden Benfica'ya gönderdi. Bu transferle birlikte Sarı-Kırmızılı formaya veda eden Aktürkoğlu, Portekiz'de büyük bir heyecan yarattı.

Çöpte ayakkabı arıyordu! Galatasaray'ın transferi Osimhem'in acı hikayesi... Çöpte ayakkabı arıyordu! Galatasaray'ın transferi Osimhem'in acı hikayesi... Haberi Görüntüle

BENFICA İLE 5 YILLIK SÖZLEŞME

Portekiz devi Benfica, Kerem Aktürkoğlu ile 5 yıllık bir sözleşme imzaladı. Aktürkoğlu'nun bu transferi, Portekiz basınında geniş yer bulurken, özellikle Record gazetesi, futbolcunun soyadının "Türko" kısmını vurgulayarak dikkat çekti. Böylece Portekiz'de Aktürkoğlu'nun "Türk yıldız" olarak algılanmasını güçlendirdi.

2024-2025 Türkiye kupası maçları şifresiz mi? Ziraat Türkiye maçları ne zaman oynanacak, ilk maç kimin? 2024-2025 Türkiye kupası maçları şifresiz mi? Ziraat Türkiye maçları ne... Haberi Görüntüle

AKTÜRKOĞLU'NDAN BENFICA TARAFTARINA MESAJ

Benfica'ya transferinin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Kerem Aktürkoğlu, taraftarlara seslendi. "Benfica'ya kupalar kazanmak için geldim" diyen milli futbolcu, sahada her zaman %100'ünü vereceğini ve takım arkadaşlarına daima yardımcı olacağını ifade etti. Aktürkoğlu, "Taraftarlara sonuna kadar savaşacağımın sözünü verebilirim" diyerek mücadeleci ruhunu ortaya koydu.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'da gol sevinçlerinde sıkça kullandığı Harry Potter temalı büyüye de değinerek, "Rakiplere expelliarmus büyüsü yapmak istiyorum. Hedefim bu ve rakiplerime bunu yapmayı umuyorum" dedi.

Galatasaray'dan Atletico Madrid'in efsanesine kanca! Galatasaray'dan Atletico Madrid'in efsanesine kanca! Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN EN YÜKSEK BEDELLİ YERLİ TRANSFERLERİNDEN BİRİ

Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transferiyle Galatasaray tarihinde Arda Turan'ın ardından en yüksek bedelli yerli transferlerden biri olarak kayıtlara geçti. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading