Yandex Metrica

Premier Lig'den Barış Alper Yılmaz'a özel ilgi: Bizim için biçilmiş kaftan

Premier Lig'den Barış Alper Yılmaz'a özel ilgi: Bizim için biçilmiş kaftan

Galatasaray forması altında başarılı bir sezon geçiren Barış Alper Yılmaz, Premier Lig ekibi Brighton'ın radarına girdi. İngiliz basınında yer alan iddialara göre, yeni teknik direktör Fabian Hürzeler'in 3-4-3 sistemiyle Barış Alper Yılmaz, Brighton için ideal bir transfer olarak değerlendiriliyor.

Spor

24.06.2024, 16:01

EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz, Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak İngiltere'nin prestijli gazetelerinden The Telegraph'ta yer alan habere göre, Premier Lig ekibi Brighton, genç yeteneği kadrosuna katmak için ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor.

Leblebi gibi gol atacak: Amed'e İngiltere'den yıldız golcü! Şampiyonluk kadrosu kuruluyor Leblebi gibi gol atacak: Amed'e İngiltere'den yıldız golcü! Şampiyonluk kadrosu ... Haberi Görüntüle

FABIAN HURZELER'İN YENİ SİSTEMİ

Brighton'ın yeni teknik direktörü Fabian Hürzeler, takımda 3-4-3 sistemini benimsiyor. Bu sistemde kanat oyuncularının çok yönlü ve dinamik olması büyük önem taşıyor. Hürzeler, Barış Alper Yılmaz'ın bu oyun düzeninde büyük fark yaratacağını düşünüyor. Haberde, genç futbolcunun çok yönlülüğünün Hürzeler'in planlarına mükemmel şekilde uyacağı ifade edildi.

Bozkurt soruşturması sonrası Merih Demiral'dan ilk paylaşım Bozkurt soruşturması sonrası Merih Demiral'dan ilk paylaşım Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER YILMAZ'IN PERFORMANSI

24 yaşındaki milli futbolcu, geride bıraktığımız sezon Galatasaray formasıyla toplamda 57 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 7 gol atıp 12 asist yaparak dikkat çeken bir performans sergiledi. Barış Alper Yılmaz'ın bu istatistikleri, Brighton'ın ilgisini çekmekte önemli bir rol oynadı.

Türkiye - Çekya milli maç ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? EURO 2024 yolunda kader maçı: İşte muhtemel 11'imiz Türkiye - Çekya milli maç ne zaman, saat kaçta hangi... Haberi Görüntüle

BRIGHTON İÇİN İDEAL TRANSFER

The Telegraph'ta yer alan haberde, Barış Alper Yılmaz'ın kalitesi ve çok yönlülüğünün Brighton'ın takım dinamiklerini canlandırabileceği ve kadroda ciddi bir forma rekabetine neden olacağı belirtildi. Özellikle Hürzeler'in sisteminde, Barış Alper Yılmaz gibi bir oyuncunun büyük fark yaratacağına inanılıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading