Provokasyona izin yok! Yunan taraftar PKK paçavrasıyla yakalandı

Provokasyona izin yok! Yunan taraftar PKK paçavrasıyla yakalandı

Galatasaray-PAOK maçına bir Yunan taraftar, eli kanlı terör örgütü PKK'nın bayrağını sahaya sokmaya çalışırken güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Spor

28.09.2024, 13:41

Beşiktaş ve Fenerbahçe ile birlikte ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Galatasaray, dün akşam sahasında Yunan ekibi PAOK ile karşı karşıya geldi.

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında konuk ettiği PAOK'u Rahman Baba (kendi kalesine), Yunus Akgün ve Mauro Icardi'nin kaydettiği gollerle 3-1 yenmeyi başardı.

Bu skorun ardından Galatasaray yeni formatıyla ilk kez düzenlenen turnuvaya 3 puanla başladı. Teknik direktör Okan Buruk ve öğrencilerinin harika performansı spor kamuoyu tarafından büyük takdir görürken dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

 

Brighton maçında Ferdi Kadıoğlu oynayacak mı? Brighton maçında Ferdi Kadıoğlu oynayacak mı? Haberi Görüntüle

PKK PAÇAVRASIYLA YAKALANDI

Galatasaray'ın 3-1 galip geldiği maçta PAOK taraftarlarının bulunduğu misafir seyirci tribününe eli kanlı terör örgütü PKK'nın paçavrasını sokmaya çalışan ve paçavrayı tribünde açmayı hedefleyen Yunanistan uyruklu Kostantinos Tsımopoles isimli PAOK taraftarı da İstanbul Emniyeti Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından "Terör Örgütü Propagandası Yapmak" ve "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçlarından gözaltına alındı.

Ali Yerlikaya'dan Serhat Akın açıklaması: 2 kişi yakalandı Ali Yerlikaya'dan Serhat Akın açıklaması: 2 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

PAÇAVRA AYAKLAR ALTINDA

El çantasında da 1.21 gram Kokain maddesi bulunan ve üzerindeli tişörtte "Peaceful Hooligon" (Huzurlu Holigan) yazan Kostantinos Tsımopoles'in gözaltı fotoğrafı, üzerinde bulunan ve el konulan bölücü ve bebek katili terör örgütü PKK paçavrasının üzerine basılı halde, Türk Bayrağı'nın ve Emniyet Teşkilatı'nın logosunun önünde çekildi. Üzerlerinde uyuşturucu madde bulunan iki PAOK taraftarı da statta gözaltına alındı. Toplamda gözaltına alınan PAOK taraftarının sayısının sekiz olduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading