Yandex Metrica

Sitede Ara

PSG'de Mbappe'den hiç iz kalmadı

PSG'de Mbappe'den hiç iz kalmadı

Kylian Mbappe'nin ardından kardeşi Ethan Mbappe de PSG'ye veda etti. 17 yaşındaki Ethan Mbappe, Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

05.07.2024, 10:20

Paris Saint-Germain'de (PSG) Mbappe dönemi tamamen kapanıyor. Geçtiğimiz sezon Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olmasının ardından, kardeşi Ethan Mbappe de PSG'den ayrıldı.

Trabzonspor Ozan Tufan'ı resmen açıkladı! İşte fırtınadan alacağı ücret Trabzonspor Ozan Tufan'ı resmen açıkladı! İşte fırtınadan alacağı ücret Haberi Görüntüle

ETHAN MBAPPE LILLE'DE

17 yaşındaki yetenekli oyuncu Ethan Mbappe, Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. Genç oyuncu, PSG'nin U19 takımında merkez orta saha olarak görev yapmış ve takımına şampiyonluk kazandırmada önemli bir rol oynamıştı.

Türkiye- Hollanda maçı öncesi savunma hattı error veriyor! İşte Hollanda'nın zor anı Türkiye- Hollanda maçı öncesi savunma hattı error veriyor! İşte Hollanda'nın... Haberi Görüntüle

KYLIAN MBAPPE'NİN İZİNDEN GİDİYOR

Kylian Mbappe, geçtiğimiz sezon sonunda PSG macerasını noktalayarak Real Madrid'e transfer olmuştu. Ethan Mbappe'nin de PSG'den ayrılması, Mbappe ailesinin PSG ile yollarını tamamen ayırdığı anlamına geliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading