Yandex Metrica

PSG'den Barcelona'nın yıldızına rekor teklif! Futbol tarihi böylesini görmedi

PSG'den Barcelona'nın yıldızına rekor teklif! Futbol tarihi böylesini görmedi

PSG, Barcelona'nın yetenekli ve genç yıldızı Lamine Yamal için dünya futbol tarihine geçecek bir teklife imza atmak için kolları sıvadı. Mundo Deportivo’da yer alan habere göre PSG, 16 yaşındaki yetenekli futbolcu için 250 milyon euroluk bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Spor

30.06.2024, 12:02

Barcelona, genç yeteneği Lamine Yamal’ı kadrosunda tutmayı planlıyor ve yollarını ayırmayı düşünmüyor. Geçtiğimiz aylarda Barcelona Başkanı Joan Laporta, Lamine Yamal için gelen 200 milyon euroluk teklifi reddettiklerini açıklamıştı. Ancak PSG'nin hazırladığı bu rekor teklif, Katalan devini bir kez daha düşünmeye sevk edebilir.

Fenerbahçe'nin yeni golcüsü! Kız arkadaşı Türk çıktı! İşte Samardzic transferinde son nokta Fenerbahçe'nin yeni golcüsü! Kız arkadaşı Türk çıktı! İşte Samardzic transferinde... Haberi Görüntüle

LAMINE YAMAL'IN PERFORMANSI

Lamine Yamal, geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla dikkat çekici bir performans sergiledi. 53 maçta sahaya çıkan genç yıldız, 7 gol ve 11 asistle 18 kez skora katkı sağladı. Serbest kalma bedeli 1 milyar euro olan Yamal, henüz 16 yaşında olmasına rağmen Avrupa futbolunun en büyük kulüplerinin ilgisini çekmeyi başardı.

Beşiktaş'ta yaprak dökümü: 10 futbolcuyla yollar ayrılacak Beşiktaş'ta yaprak dökümü: 10 futbolcuyla yollar ayrılacak Haberi Görüntüle

PSG'NİN HEDEFLERİ

PSG, dünya futbolunun en yetenekli genç oyuncularından birini kadrosuna katarak hem geleceğe yatırım yapmak hem de kısa vadede takımın rekabet gücünü artırmayı hedefliyor. Lamine Yamal'ın transferi, PSG'nin kadrosunu güçlendirme stratejisinin bir parçası olarak dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading