Pürüz kalmadı! Maximin adım adım Fenerbahçe'ye...

Pürüz kalmadı! Maximin adım adım Fenerbahçe'ye...

Fenerbahçe, Suudi Arabistan'ın Al-Ahli takımında forma giyen Allan Saint-Maximin'in transferi için tüm pürüzleri giderdi ve futbolcunun sarı-lacivertli ekibe katılması için gerekli onayı aldı.

Spor

14.07.2024, 15:49

Fenerbahçe'nin transfer girişimleri, Suudi Arabistan Federasyon Finansal Sürdürülebilirlik Komitesi tarafından önce veto edilmişti. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, yapılan görüşmeler sonucunda tüm pürüzler çözüldü ve yıldız futbolcu için gerekli onay alındı. Suudi Arabistan Pro Lig yönetimi, Saint-Maximin'in Fenerbahçe'ye transferini onayladı.

Hakem atamaları yapıldı! Süper Lig 9. haftada hangi hakem hangi maçta görev alacak? Hakem atamaları yapıldı! Süper Lig 9. haftada hangi hakem hangi... Haberi Görüntüle

KİRALIK ANLAŞMA VE SAĞLIK KONTROLÜ

Sarı-lacivertliler, Saint-Maximin ile kiralık olarak anlaşma sağladı. Fransız oyuncu, İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek ve ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

Arda Güler'den Ancelotti açıklaması! Geleceği ile ilgili karar verdi! Arda Güler'den Ancelotti açıklaması! Geleceği ile ilgili karar verdi! Haberi Görüntüle

MAXIMIN'İN GEÇMİŞ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Al-Ahli formasıyla 31 maça çıkan Allan Saint-Maximin, 4 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değerinin 18 milyon euro olduğu bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading