Yandex Metrica

Quaresma 40 yaşında futbola geri dönüyor!

Quaresma 40 yaşında futbola geri dönüyor!

Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma, Bulgaristan'ın CSKA 1948 takımıyla transfer görüşmeleri yapıyor. 40 yaşındaki Portekizli oyuncu, iki yıldır futboldan uzak olsa da, yeniden sahalara dönme ihtimali gündemde.

Spor

25.08.2024, 12:37

Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcusu Ricardo Quaresma, sürpriz bir transfer haberiyle yeniden gündeme geldi. Bulgar basınında yer alan haberlere göre, Bulgaristan’ın CSKA 1948 takımı, 40 yaşındaki Portekizli yıldızla transfer görüşmelerine başladı. Dsport’un haberine göre, Quaresma’nın temsilcileri ile CSKA 1948 yönetimi arasında ilk temaslar gerçekleşti.

Icardi'nin sakatlığı netleşti! Sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte kaçıracağı kritik karşılaşmalar... Icardi'nin sakatlığı netleşti! Sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte kaçıracağı... Haberi Görüntüle

YAŞ FAKTÖRÜ VE TRANSFEİN DETAYLARI

Haberde, CSKA 1948’in Quaresma’nın maliyetini karşılayabilecek durumda olduğu belirtilirken, oyuncunun yaşı nedeniyle bazı soru işaretleri bulunduğu ifade edildi. 40 yaşındaki Quaresma, son iki yıldır herhangi bir takımda forma giymediği için, bu durumun transferi etkileyip etkilemeyeceği merak konusu.

Yusuf Yazıcı için transfer savaşı! Fransız basını talipleri açıkladı Yusuf Yazıcı için transfer savaşı! Fransız basını talipleri açıkladı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Ricardo Quaresma, Beşiktaş’ta geçirdiği iki ayrı dönemde (2010-2013 ve 2015-2019) siyah-beyazlı formayla 227 maça çıktı. Bu süre zarfında 38 gol atıp 77 asist yaparak, takımına önemli katkılarda bulundu. Quaresma’nın Beşiktaş’taki performansı, taraftarlar arasında hala hatırlanan bir efsane olarak kabul ediliyor.

Bu transfer gerçekleşirse, Quaresma'nın futbola geri dönmesi ve kariyerine yeni bir sayfa açması mümkün olacak. Ancak yıldız oyuncunun sahalara dönüp dönmeyeceği henüz netlik kazanmış değil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading