Yandex Metrica

Rakiplerimiz berabere kaldı! Avantaj bizi bekliyor

Rakiplerimiz berabere kaldı! Avantaj bizi bekliyor

EURO 2024'te rakiplerimiz Gürcistan ile Çekya berabere kalarak gruptan çıkma şanslarını zora soktular. Sırada ise yaklaşan Türkiye - Portekiz maçında alacağımız olumlu sonuç gruptan çıkışımızı kesineştirecek.

Spor

22.06.2024, 18:41

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda Gürcistan ile Çekya, Almanya'nın Hamburg şehrindeki Volkspark Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maç, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Gürcistan'ın golünü Mikautadze, Çekya'nın golünü ise Patrik Schick kaydetti.

İlk yarının son anlarında, 45+4. dakikada, Gürcistan penaltı kazandı ve Georges Mikautadze topu ağlarla buluşturarak takımını öne geçirdi. İkinci yarıda ise Çekya, 59. dakikada Patrik Schick'in golüyle beraberliği yakaladı.

Trabzonsporlu taraftara çifte bayram! Transfer fırtınası: 'Beyin' tamam, sıra 'Kule'de! Trabzonsporlu taraftara çifte bayram! Transfer fırtınası: 'Beyin' tamam, sıra 'Kule'de! Haberi Görüntüle

SON SANYE KAÇAN GOL

Gürcü kaleci Giorgi Mamardashvili, maç boyunca yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti. Ancak Gürcistan için maçın en kritik anı, Süper Lig'de Ankaragücü, Hatayspor ve Karagümrük formalarını giyen Saba Lobjanidze'nin son saniyede kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atamaması oldu. Bu fırsatın kaçmasıyla Gürcistan, sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Fenerbahçe'nin yıldızına kanca! İtalyan devi peşinde Fenerbahçe'nin yıldızına kanca! İtalyan devi peşinde Haberi Görüntüle

PUAN DURUMU VE GELECEK MAÇLAR

Bu sonucun ardından, her iki takım da gruptaki ilk puanlarını aldı. Çekya 1 puanla 3. sırada yer alırken, Gürcistan ise aynı puanla 4. basamakta bulunuyor.

F Grubu'nda Çekya, son maçında 26 Haziran Çarşamba günü Türkiye ile karşılaşacak. Aynı gün Gürcistan, Portekiz'e karşı mücadele edecek.

Fransa'ya şok! Burnu kırılan Mbappe, EURO 2024'te olmayacak mı? Fransa'ya şok! Burnu kırılan Mbappe, EURO 2024'te olmayacak mı? Haberi Görüntüle

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, gruptaki son maçlar öncesinde iddialı bir açıklama yapmıştı. Büyükekşi, "Portekiz'i yenerek bir ilke imza atmak istiyoruz" dedi. 

Türkiye - Poertekiz maçında millilerimizin puan yada puanlar alması durumunda gruptan çıkış ihtimalimiz oldukça kuvvetli bir hale gelecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading