Yandex Metrica

Sitede Ara

Real Madrid efsanesi Guti'den Arda Güler'e övgü

Real Madrid efsanesi Guti'den Arda Güler'e övgü

AS'a röportaj veren Real Madrid'in efsanesi Guti Hernandez, "Ancelotti, Arda Güler'e artık daha fazla dakika veriyor. Önümüzdeki dönemde giderek daha fazla bir öneme sahip olacak." diyerek Arda Güler'den övgüyle bahsetti.

Spor

19.09.2024, 14:08

Real Madrid'de uzun yıllar forma giyen ve LaLiga'nın yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluklar yaşayan Guti, AS gazetesine verdiği röportajda milli futbolcu Arda Güler'den övgüyle bahsetti.

Efsane isim, milli futbolcu Arda Güler'in daha fazla süre almaya başladığını belirtip daha fazla ön plana çıkacağını söyledi.

Milli basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümünde kahreden detay: Bakın nerede ve nasıl çarpmış! Alkollü sürücü tutuklandı Milli basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümünde kahreden detay: Bakın nerede ve... Haberi Görüntüle

''BU KADRO GALACTİCOS'TAN DAHA İYİ''

Şu andaki takımın kendi dönemine göre daha iyi olduğunu belirten Guti, "Bu, Galacticos'tan daha iyi bir kadro. Çok iyi oyuncular var ve neredeyse hepsi genç. Real Madrid'de bir döneme damga vuracaklar." ifadelerini kullandı.

Real Madrid'in LaLiga'da sezona istediği gibi başlayamadığını belirten efsane isim, ''Ezeli rakibi Barcelona'nın 4 puan gerisinde yer alan Carlo Ancelotti'nin ekibi 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. İnişler ve çıkışlar var. Sadece oyunla ilgili değil, puanlarla da ilgili. Barcelona'nın 4 puan gerisindeler. İyi bir başlangıç değil." ifadelerini kullandı.

Son dakika... Milliler zafer için sahaya çıkıyor: Montella'dan sürpriz 11 Son dakika... Milliler zafer için sahaya çıkıyor: Montella'dan sürpriz 11 Haberi Görüntüle

GUTİ'DEN ARDA GÜLER'E ÖVGÜ

Milli futbolcu Arda Güler'den de övgüyle bahseden Guti, "Ancelotti Arda Güler'e daha fazla dakika veriyor. Çok ilginç bir oyuncu. Harika son pasları olan, gol atan bir orta saha. Önümüzdeki birkaç sezonda daha fazla ön plana çıkacak." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading