Yandex Metrica

Sitede Ara

Real Madrid'de 'yanlış tedavi' skandalı! Arda Güler'in sakatlığı tesadüf değil mi?

Real Madrid'de 'yanlış tedavi' skandalı! Arda Güler'in sakatlığı tesadüf değil mi?

Real Madrid'in doktor değişikliği, Arda Güler'in tedavi sürecinde yaşanan aksaklıklarla gündemde. İspanyol devi, sakatlıkların tekrarlanmasıyla kulüp doktorunun görevine son verdi.

Spor

23.01.2024, 21:42

Real Madrid'de transfer döneminde Fenerbahçe'den transfer edilen Arda Güler ve birçok oyuncusunun sakatlıkları, kulüp doktoru Niko Mihic'in görevine son verilmesine yol açtı. İspanyol basını, bu kararın arkasında Arda Güler'in yanlış tedavi uygulamaları olduğunu iddia ediyor. Geçmişte Karim Benzema, Eder Militao, David Alaba ve Thibaut Courtois gibi oyuncuların da yanlış tedaviler nedeniyle Mihic ile anlaşmazlık yaşadığı belirtiliyor.

Süper Lig devlerine operasyon! 250 milyon liralık zarar engellendi Süper Lig devlerine operasyon! 250 milyon liralık zarar engellendi Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'İN SAKATLIK SÜRECİ

Arda Güler, sezon öncesinde ABD kampında yaşadığı sakatlık sonucu sağ dizinden menisküs ameliyatı geçirmişti. Ancak daha sonra sol arka adalesinden yaşadığı sakatlıkla tekrar sahalardan uzak kaldı. Bu son sakatlıkla birlikte yaklaşık 1 ay daha forma giyemeyeceği belirtiliyor.

Real Madrid'in bu doktor değişikliği, Arda Güler'in tedavi sürecinde yaşanan aksaklıkların ardından kulübün aldığı önemli bir karar olarak yorumlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading