Yandex Metrica

Real Madrid'den Suudi Arabistan kulübüne flaş transfer

Real Madrid'den  Suudi Arabistan kulübüne flaş transfer

Suudi Arabistan ligi takımlarından Al-Qadsiah, Real Madrid'le sözleşmesi sona eren Nacho'yu kadrosuna kattığını duyurdu. Real Madrid altyapısında yetişen ve 23 yıl boyunca beyaz formayı terleten Nacho, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Spor

27.06.2024, 18:28

Real Madrid'den ayrılan Nacho, altyapısından yetiştiği ve uzun yıllar formasını giydiği kulüple sözleşmesini yenilemedi. Bu ayrılığın ardından Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Qadsiah ile anlaşan tecrübeli oyuncu, yeni takımıyla resmi sözleşmeyi imzaladı. İspanya Milli Takımı'yla 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden Nacho, turnuvanın ardından yeni takımına katılacak.

Trabzonspor'dan yeni sezon hazırlıklarında büyük ciddiyet Trabzonspor'dan yeni sezon hazırlıklarında büyük ciddiyet Haberi Görüntüle

AYRILIK KARARI

İspanya Milli Takımı kampında transferine ilişkin açıklamalarda bulunan Nacho, Real Madrid'den ayrılmanın kendisi için zor bir karar olduğunu belirtti. Nacho, "Bu kararın hayatımın en zor kararı olduğunu düşünüyorum. Bir sezon daha devam etme konusunda şüphelerim vardı. Real Madrid'e her zaman mutlu bir şekilde veda etmek istedim. Real Madrid hayatımın kulübü, böyle hatırlanmasını istiyorum. Yeni bir deneyime ihtiyacım var. Bir yıl daha dayanabilirdim ama bunun ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz. Kendimi Real Madrid'e karşı oynarken görmek istemiyordum. Onlara karşı asla oynamak istemem. Real Madrid'le karşılaşmanın bir seçenek olmasını istemiyorum." dedi.

Galatasaray divan üyesi Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçelileri çıldırtan sözler: Sosyal medya ayağa kalktı Galatasaray divan üyesi Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçelileri çıldırtan sözler: Sosyal... Haberi Görüntüle

BAŞARILI KARİYER

Futbola Real Madrid'in altyapısında başlayan Nacho Fernandez, 2012 yılında A takıma yükseldi. Kariyeri boyunca birçok başarıya imza atan İspanyol futbolcu, Real Madrid formasıyla Şampiyonlar Ligi (6), FIFA Kulüpler Dünya Kupası (5), LaLiga (4), UEFA Süper Kupa (4), İspanya Kupası (2) ve İspanya Süper Kupa (5) şampiyonlukları yaşadı.

Nacho'nun Al-Qadsiah transferi, hem Suudi Arabistan Ligi'nde hem de dünya futbolunda büyük yankı uyandırdı. Tecrübeli oyuncunun yeni takımındaki performansı merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading