Yandex Metrica

Sitede Ara

Real Madrid'e bonus sürprizi! Enderick attıkça fatura kesilecek

Real Madrid'e bonus sürprizi! Enderick attıkça fatura kesilecek

Real Madrid'in genç ve yetenekli oyuncularından Endrick, Santiago Bernabeu'dak ilk karşılaşmasında gölü buldu. Bu gelişmeyle beraber, Real Madrid'in Endrick'in her golü, asisti veya aldığı penaltı için Palmeiras'a 35 bin euro bonus ödeyeceği ortaya çıktı.

Spor

27.08.2024, 17:35

İspanyol devi Real Madrid, La Liga'daki ikinci hafta mücadelesinde evinde Real Valladolid'i 3 golle devirdi.

Arda Güler'in ilk 11 görev aldığı karşılaşmada Carlo Ancelotti'nin ekibine galibiyeti getiren golleri Federico Valverde, Brahim Diaz ve Endrick attı.

Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız 3 yıllık sözleşmeye imza atacak Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız... Haberi Görüntüle

SÖZLEŞME DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Real Madrid'in daha önce transferi için el sıkıştığı fakat bu yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Endrick, Madrid ile Santiago Bernabeu'daki ilk mücadelesinde ağları sarsma başarısını gösterdi.

Brezilya basınından yer alan bilgilere göre; İspanyol devi Endrick transferinin detayları arasında, Madrid'in Endrick'in her golü, asisti ya da aldığı penaltı için Palmeiras'a 35 bin euro ödeyeceği, bonus ödemelerinin toplam karşılığının maksimum 12.5 milyon euroya yükselebileceği aktarıldı.

Real Madrid ve Palmeiras arasındaki anlaşmaya göre Endrick'in kazanacağı bireysel ödüller ve oynayacağı maç sayılarının da bonuslarda bulunduğu kamuoyuna duyuruldu.

Son dakika: Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi flaş seyirci kararı Son dakika: Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi flaş seyirci kararı Haberi Görüntüle

TAKIMA KATILMASI, TRANSFERİN AÇIKLAMASINDAN ÇOK SONRA GERÇEKLEŞTİ

Real Madrid, Brezilyalı genç yeteneği transfer ettiğini 2022'de duyurmasına karşın o dönemde 16 yaşında olan genç futbolcunun gelişimini bekleme kararı alarak, 18 yaşına girmesini bekleyerek Real Madrid'in kadrosuna dahil olması gibi bir strateji çizmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading