Yandex Metrica

Real Madrid'i yasa boğan sakatlık! Ancelotti'den Arda Güler kararı

Real Madrid'i yasa boğan sakatlık! Ancelotti'den Arda Güler kararı

İspanya devi Real Madrid'in yıldız futbolcunun sakatlığı camiayı derinden etklidedi. Eflatun beyazlıların en kilit futbolcunlarından biri olan Bellingham, 1 ay yeşil sahalardan uzak kalması beklenirken, İspanya basınından ilginç bir Arda Güler iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar..

Spor

23.08.2024, 16:37

Sezonun ilk maçında Mallorca deplasmanına konuk olan Real Madrid karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. 

La Liga'nın 2. hafta mücadelesinde Real Valladolid evinde ağırlayacak olan Real Madrid'de hazırlıklar devam ederken İngiliz futbolcu Bellingham, antremanda aldığı darbe sonucu sakatlandı.

Carlo Ancelotti, İngiliz futbolcunun bir darbe aldığını ve kulüp doktorlarının oyuncunun durumunu değerlendirdiğini doğruladı.

Serdar Saatçı, Trabzonspor'da! Transferin detayları belli oldu Serdar Saatçı, Trabzonspor'da! Transferin detayları belli oldu Haberi Görüntüle

1 AY SAHALARDAN UZAK

Eflatun beyazlıları derinden üzen sakatlık sonrası 20 yaşındaki kilit oyuncunun 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kadrosu belli oldu! 4 isim kesik yedi Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kadrosu belli oldu! 4 isim kesik yedi Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'E ŞANS DOĞDU

Marca gazetesinde yer alan habere göre, Real Madrid'in çalıştırıcısı  Carlo Ancelotti, İngiliz futbolcunun yokluğunda 2 isim üzerinde planlama yaptığı öne sürüldü.

Düşünülen isimlerden biri Luka Modric ve milli futbolcu Arda Güler olduğu iddia edildi.

Haberin detayında genç yıldız Arda Güler, Bellingham'ın sakatlığı sonrası Real Madrid'de formayı kapacak en güçlü aday olarak gösterildiği belirtildi.

19 yaşındaki Arda Güler, bu sezon Real Madrid formasıyla 2 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 5 dakika sahada kalarak istediği süreye ulaşamadı.

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading