Yandex Metrica

Rekor transfere kapı gösterildi: Mourinho, 9 futbolcunun kalemini kırdı

Rekor transfere kapı gösterildi: Mourinho, 9 futbolcunun kalemini kırdı

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, isviçte temsilcisi Lugano maçı öncesi UEFA listesine yazmadığı 9 futbolcunun ayrılığına onay verdi. Listede rekor paraya transfer edilen Cengiz Ünder de var.

Spor

23.07.2024, 15:43

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe'de gözler bu akşam oynanacak Lugano maçına çevrildi.

Teknik direktör Jose Mourinho, yeni takımı Fenerbahçe ile ilk resmi sınavını Lugano karşısında verecek.

Mourinho ve öğrencilerinin hedefi Şampiyonlar Ligi'ne kabailmek.

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana oyuncularıyla yakından ilgilenen ve kadro planlamasını titizlikle yürüten Portekizli teknik adama UEFA'ya bildirilen listeye 9 futbolcunun adını yazmadı.

Listeye, Cengiz Ünder, Samet Akaydın, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir dahil edilmedi.

2024 Paralimpik'te milli sporcu Ali can Özcan yarı finalde! 2024 Paralimpik'te milli sporcu Ali can Özcan yarı finalde! Haberi Görüntüle

9 İSMİN KALEMİNİ KIRDI

Edinilen bilgiye göre; Mourinho, Avrupa listesine yazmadığı oyuncuları gözden çıkardı. Portekizli teknik adam, yönetime verdiği raporda listeye dahil etmediği oyunculara gelecek tekliflerin değerlendirilmesini istedi.

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, geçtiğimiz sezon başında Marsilya'dan 15 milyon euro bedelle transfer edilen Cengiz Ünder'e talip oldu. İtalyanlar bu transfer için 10 milyon eıuroyu gözden çıkardı. Umut Nayir ise Konyaspor'un kıskacında. Perez, Emre Mor ve Crespo'ya ise ligin yeni takımı Eyüpspor talip oldu.

Göztepe'den flaş itiraz! Fenerbahçe maçı için verilen cezalar... Göztepe'den flaş itiraz! Fenerbahçe maçı için verilen cezalar... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN UEFA KADROSU

Bugün İsviçre'nin Lugano ekibiyle deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'nin oyuncu listesi belli oldu.

Listeye, Cengiz Ünder, Samet Akaydın, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir dahil edilmedi.

Mourinho'nun listeye dahil ettiği 23 isim şu şekilde;

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Fred Rodrigues, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading