Sitede Ara

Resti çekti Okan Buruk yıldız ismin üzerini çizdi: Kendine takım arıyor

Resti çekti Okan Buruk yıldız ismin üzerini çizdi: Kendine takım arıyor

Galatasaray'da Young Boys maçlarında yedek kalmayı kabullenemeyince teknik direktör Okan Buruk'a tepki gösteren Hakim Ziyech'in üzeri çizildi. Sarı-kırmızılılar, Faslı yıldız ile yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Spor

28.09.2024, 12:39

Trendyol Süper Lig'de 6'da 6 yapan ve UEFA Avrupa Ligi'ne 3-1'lik PAOK galibiyetiyle başlayan Galatasaray'da yedek kulübesine hapsolmaktan rahatsız olan Faslı futbolcu Hakim Ziyach ile yol ayrımına gelindi.

Faslı yıldız, Young Boys maçlarında yedek kalmasından sonra teknik direktör Okan Buruk'a resti çekti ve "Ben ayrılıyorum" dedi. Ancak Hakim Ziyach, istediği transfer tekliflerini alamayınca mecburen takımda kaldı.

Sergen Yalçın'a Almanya'dan sürpriz talip! Tecrübeli hoca Bundesliga'ya gidiyor Sergen Yalçın'a Almanya'dan sürpriz talip! Tecrübeli hoca Bundesliga'ya gidiyor Haberi Görüntüle

OKAN BURUK ZIYECH'IN ÜZERİNİ ÇİZDİ

Bunun üzerine teknik direktör Okan Buruk, kadro planları arasında yer almayan Hakim Ziyech'in üzerini çizdi. Faslı yıldızın Galatasaray ile 2024-2025 sezonunda resmi maçların yüzde 50'sinde oynaması halinde sözleşmesi 1 yıl uzayacak. Ancak yönetim, bu opsiyonun devreye girmemesi için her yolu deneyecek.

Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir Haberi Görüntüle

ZIYECH KENDİNE TAKIM ARIYOR

Suudi Arabistan takımlarından teklifler alan Hakim Ziyech'e takım aramaya başladı. Kalan maçları yedek kulübesinde gçirmek istemeyen 31 yaşındaki futbolcuyla ara transfer döneminde yolların ayrılması planlanıyor.

Hakim Ziyech, Galatasaray'da 27 müsabakada forma giydi. Faslı futbolcu bu karşılaşmalarda 8 gol atıp, 4 asist yaptı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading