Rıdvan Dilmen Mourinho'yu uyardı: O isim ilk 11'e!

Rıdvan Dilmen Mourinho'yu uyardı: O isim ilk 11'e!

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında Manchester United ile 1-1 berabere kalarak önemli bir puan aldı. Maçın dikkat çeken ismi ise Youssef En-Nesyri oldu. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ardından En-Nesyri’nin performansını değerlendirirken, Jose Mourinho’ya da ilginç bir çağrıda bulundu. Dilmen, Mourinho’nun Faslı golcüyü daha yakından takip etmesi gerektiğini vurgulayarak, En-Nesyri’nin potansiyelinin çok yüksek olduğunu ve büyük takımlarda yer almayı hak ettiğini belirtti. Bu tür bir performansla, En-Nesyri'nin kariyerinde yeni kapılar açılabileceği mesajını verdi.

Spor

25.10.2024, 16:29

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile oynadığı maçta 1-1 berabere kalarak önemli bir puan aldı. Bu maçta sarı-lacivertlilerin beraberlik golünü atan Youssef En-Nesyri, dikkatleri üzerine çekti. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, En-Nesyri’nin performansını övgüyle değerlendirerek, Faslı golcünün bir sonraki maçlarda mutlaka ilk 11’de başlaması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Mourinho’ya da bir çağrıda bulunarak, En-Nesyri’nin potansiyelini göz ardı etmemesi gerektiğini söyledi. Dilmen, En-Nesyri’nin yeteneklerinin büyük bir takımda parlayabileceğini belirtti.

Dünyanın en iyi 100 stadı açıklandı: Türkiye’den 3 dev stadyum listede! Dünyanın en iyi 100 stadı açıklandı: Türkiye’den 3 dev stadyum... Haberi Görüntüle

BODRUM FK MAÇI İLK 11

Rıdvan Dilmen, "En Nesyri diye bir futbolcu almışsınız ve kulübe de demişsiniz ki, Ben kimseyi istemiyorum En-Nesyri'yi alın Fenerbahçe Spor Kulübü ciddi bir fedakarlık yapmış, neden? Elindeki golcü oyuncusunu göndermiş imza atmamış. Ama düşünebiliyor musun oynamıyor. Şimdi güveni de kaybetmek üzere. O zaman da söylüyordum sürekli oynatması gerekiyor bu oyuncuyu. Hem oyuncuyu kaybedersin, takım da kaybetmiş olur. Bundan sonra Jose Mourinho karar verecek. Pazar günü Bodrum FK maçında hiçbir şansın yok En-Nesyri ile başlayacaksın. 'İyi de bize almışsın' diyecek taraftar. Başlamak zorunda. Neyin rotasyonunu yapacak? En-Nesyri zaten etkili bir forvet. Sen zaten hepimizden iyi tanıyorsun ki Ali Koç'a 'Bu oyuncuyu istiyorum' dedin. O da milyonlarca euro verdi, geldi."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading