Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklama: Mourinho'nun istediği transfer...

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklama: Mourinho'nun istediği transfer...

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Adana Demirspor karşısında aldığı galibiyeti değerlendirirken, Jose Mourinho'nun transfer talebini ve takımın genel performansını yorumladı.

Spor

11.08.2024, 15:28

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in yeni sezonunun ilk haftasında Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ettiği maçı değerlendirerek, Jose Mourinho'nun transfer beklentilerini ve takımın performansını ele aldı. Dilmen, tv100'de yayınlanan Ersin Düzen ile Futbolun 100'ü programında yaptığı açıklamalarda, Mourinho'nun orta sahaya en az bir transfer istediğini belirtti.

Fatih Tekke'den flaş Trabzonspor açıklaması! Fatih Tekke'den flaş Trabzonspor açıklaması! Haberi Görüntüle

"MOURINHO ENKAZ ALMADI"

Rıdvan Dilmen, Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle birlikte bir avantaj yakaladığını vurgulayarak, "Mourinho gelmesiyle bir enkaz almadı. Bu, onun için bir avantaj olacak. Genellikle teknik direktör değişiklikleri, bir enkaz devralmakla sonuçlanır, ancak Fenerbahçe'de böyle bir durum söz konusu değil. Mourinho, iyi bir takıma geldi." ifadelerini kullandı.

Ayrılığı gündemdeydi! Beşiktaş planlarını değiştirdi Ayrılığı gündemdeydi! Beşiktaş planlarını değiştirdi Haberi Görüntüle

"NESYRI'NİN İŞİ KOLAY DEĞİL"

Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'nin, Edin Dzeko'yu kesmesinin kolay olmayacağını belirten Dilmen, "En-Nesyri’nin işi kolay değil. Dzeko’nun gösterdiği performansla, onu kesmek pek mümkün görünmüyor. En-Nesyri'nin Lille maçında ilk 11'de başlama ihtimali var, ama öncelik şu anda Dzeko’da gibi duruyor." dedi.

Salih Özcan için transfer seferberliği! Ayrılık kararı sonrası talipler sıraya girdi Salih Özcan için transfer seferberliği! Ayrılık kararı sonrası talipler sıraya... Haberi Görüntüle

"MOURINHO TAKIMI HİZALAMAK İSTİYOR"

Dilmen, Mourinho'nun takımın yavaş oyun temposunu oyuncu değişiklikleriyle hızlandırmak istediğini söyleyerek, "Mourinho, takımın yavaş olduğunu belirtti. Bu durumu takımın oyunuyla değil, oyuncu değişiklikleriyle çözmek istiyor. Allan Saint-Maximin’in gösterdiği performansla, takımı hızlandırmayı planlıyor." şeklinde konuştu.

Beşiktaş yeni stoperini resmen duyurdu! İşte o isim İstanbul'da Beşiktaş yeni stoperini resmen duyurdu! İşte o isim İstanbul'da Haberi Görüntüle

"ORTA SAHAYA MİNİMUM BİR TRANSFER GEREKİYOR"

Dilmen, Fenerbahçe'nin geçen sezon yaşadığı orta saha sorunlarının bu yıl da devam edebileceğini öngörerek, "Fenerbahçe, geçen sezon yaşadığı orta saha problemini bu sezon da yaşayabilir gibi görünüyor. Mourinho, Ali Koç yönetiminden orta sahaya minimum bir transfer yapılmasını istiyor. Duruma bağlı olarak bu sayı iki transferi de bulabilir." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı bugün mü, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe - Alanyaspor maçı bugün mü, saat kaçta ve hangi... Haberi Görüntüle

"FRED'İN YOKLUĞUNDA 4-1-4-1 OYNANMALI"

Son olarak Dilmen, Fred'in yokluğunda Fenerbahçe'nin hangi sistemle oynaması gerektiğini değerlendirdi. "Fenerbahçe sert bir savunma sergiliyor, ancak Fred’in yokluğunda 4-1-4-1 sistemiyle oynamalı. Bugün oynadığı gibi 4-2-3-1 oynarsa, Sebastian Szymanski’nin performansı düşebilir. En sağlıklı sistem, Fred’in yokluğunda 4-1-4-1 olmalı." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading