Yandex Metrica

Sitede Ara

Rıdvan Dilmen'den flaş şampiyonluk formülü! Türk futbolu Play-Off sistemine mi gidiyor?

Rıdvan Dilmen'den flaş şampiyonluk formülü! Türk futbolu Play-Off sistemine mi gidiyor?

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşacak formülü açıkladı. Dilmen, "Dört büyüklerin kendi aralarındaki maçlardan en fazla puan toplayan takım şampiyon olur" diyerek dikkat çekti.

Spor

22.09.2024, 15:18

Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olan eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi sonrası Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. HT Spor'da yaptığı açıklamalarda Dilmen, bu sezon şampiyonluğa giden yolun büyük takımlar arasındaki maçlardan geçtiğini vurguladı.

Göztepe'den yüzyılın transferi! Chelsea'den kiralık olarak geldi Göztepe'den yüzyılın transferi! Chelsea'den kiralık olarak geldi Haberi Görüntüle

TÜRK FUTBOLU PLAY-OFF SİSTEMİNE Mİ GİDİYOR?

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'deki mevcut duruma dikkat çekerek Türk futbolunun play-off sistemine doğru sürüklendiğini belirtti. Dilmen, "Türk futbolunda böylesine büyük bir uçurum görmedim. Bu şekilde devam ederse, play-off sistemi kaçınılmaz olacak. Ben play-off sistemini hiç sevmiyorum ama Avrupa'daki vasat liglerde bu uygulanıyor" ifadelerini kullandı.

Ferdi Kadıoğlu ilk maçına mı çıkıyor? İşte Brighton - Ipswich maç detayları... Ferdi Kadıoğlu ilk maçına mı çıkıyor? İşte Brighton - Ipswich... Haberi Görüntüle

2024-25 SEZONU ŞAMPİYONLUK FORMÜLÜ

Dilmen, 2024-25 Süper Lig sezonunda şampiyon olacak takımla ilgili önemli bir iddiada bulunarak, büyük takımların kendi aralarında oynayacağı maçların şampiyonluk yarışında belirleyici olacağını söyledi. "Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un kendi aralarındaki maçlarda toplamda 18 puan var. Bu maçlardan en fazla puan toplayan takım şampiyon olur" şeklinde konuştu. Dilmen'in bu öngörüsü, şampiyonluk yarışında büyük takımların birbirlerine karşı alacağı sonuçların ne kadar kritik olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Aylar sonra birlikte görüntülendiler Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Aylar sonra birlikte... Haberi Görüntüle

DÖRT BÜYÜKLERİN MAÇLARI KRİTİK OLACAK

Süper Lig’de son yıllarda büyük takımların aralarındaki mücadelelerin şampiyonluk yarışında ne denli belirleyici olduğu sıkça gündeme geliyor. Rıdvan Dilmen’in vurguladığı 18 puanlık kritik mücadeleler, bu sezon da şampiyonluk yolunda önemli bir etken olarak öne çıkıyor. Rıdvan Dilmen'e göre, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki maçlardan toplanacak puanlar, takımların kaderini belirleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading