Rıdvan Dilmen'den nokta atış! Fenerbahçe'nin sorununu açıkladı...

Rıdvan Dilmen'den nokta atış! Fenerbahçe'nin sorununu açıkladı...

Eski milli futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, katıldığı bir programda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunuldu. Dilmen, Fenerbahçe'nin güncel sorunları hakkında tespitlerde bulunarak, sıkıntıların dışarıda olmadığını vurguladı.

Spor

23.10.2024, 12:08

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, katıldığı bir programda gündeme dair çarpıcı açıklalarda bulundu. Deneyimli yorumcu, geçmiş futbolculuğun anekdotlarla başlayarak, Fenerbahce'nin mevcut durumu ve iç dinamikleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Hakem atamaları yapıldı! Süper Lig 9. haftada hangi hakem hangi maçta görev alacak? Hakem atamaları yapıldı! Süper Lig 9. haftada hangi hakem hangi... Haberi Görüntüle

BİZE GÜVENİYORLAR

Futbolculuk dönemlerinden bahseden Dilmen, "Ben Cemil abi ile büyüdüm. Çocukluğumda Cemil Cemil diye top sürüyordum. İnsanlar çocuklarına bizim isimlerimizi koyuyordu. 4-3'lük Galatasaray maçı: "3-0 gerideyiz ve soyunma odasına gidiyoruz. Tribünler 'Fener' diye bağırıyordu. Demek ki güveniyorlar bize diyorduk.'' dedi. 

Adana Demirspor'da sürpriz hoca adayı: Hangi teknik adam ile anlaşmaya yakın? Adana Demirspor'da sürpriz hoca adayı: Hangi teknik adam ile anlaşmaya... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE ÇALIŞMAK FEDAKARLIK İSTER 

3 Temmuz sürecine değinen Dilmen, ''3 Temmuz sürecinde Aykut kardeşimle çok sabahladığımızı hatırlıyorum. Üzüldüğüm tek konu, herkesin elinde bir terazi var. Bu daha az Fenerbahçeli, bu daha iyi Fenerbahçeli. Terazinin kimseye geçme hakkı yoktur. Fenerbahçe'de birliktelik olmazsa olmazımız. Samandıra'dan sorumlu yönetici kim? Merak ediyorum. Acun'un iletişimi, bilgileri iyi insan. Haftasonu Hull City maçındaydı ne yapacağız şimdi? Fenerbahçe'de çalışmak fedakarlık ister.'' şeklinde konuştu. 

Sürpriz ayrılık iddiası! Galatasaray'da hangi futbolcu yolcu? Sürpriz ayrılık iddiası! Galatasaray'da hangi futbolcu yolcu? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE BAŞARIYA AÇ 

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye neden geldiğini anlatan Dilmen, '' Mourinho, Samsunspor maçı öncesinde açıklamasında hafta boyunca Samsunspor'a nasıl hazırlandıklarını anlattı. Okan Buruk'u da dinledim. Antalyaspor öncesi açıklamasında; 'Biz çok iyi durumdayız' dedi. Okan Buruk'un bence en doğru yaptığı şey ligimizi yalamış yutmuş olmasıdır. Jose Mourinho da akıllı bir insan. Sadece para için gelmedi. Fenerbahçe'nin başarıya açlığını gördü. Buradaki boşluğu gördü.'' dedi. 

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'ndan İsrail soykırımına tepki: 'Bir milletin yok edilmek üzere olduğunu görüyorum' Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'ndan İsrail soykırımına tepki: 'Bir milletin yok... Haberi Görüntüle

SORUN DIŞTA DEĞİL İÇTE 

Ayrıca Dilemn, ''Fenerbahçe'nin sıkıntısı bu. Şu anda sorunun ne olduğunu kulübün bulması lazım. O hoca geldi, bu hoca gittiyle olmaz. Mesele bu değil. Acun veya bu işle ilgilenen kimse Mourinho'ya bu ülkeyi anlatmalı. Mourinho 20 senedir bu ülkede yaşamıyor. Dışarıdan çok önce içeride Fenerbahçe'nin durumu çözmesi lazım. Ben sorunun dışarıda değil, içeride olduğunu görüyorum.'' ifadesine yer verdi.  

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusuna değinen Dilmen, ''Dzeko formda da değil, En Nesyri niye hala oynamıyor anlamış değilim. Tuhaf bir durum var. Arkasında beklediğin oyuncu Dzeko'ysa burada bir tuhaflık var. Dzeko'nun kariyerine ve yeteneklerine saygı duyarak söylüyorum.'' diyerek sözlerini tamamladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading