Rıdvan Dilmen'in sözleri geceye damga vurdu! Futbol dünyası bunu konuşuyor!

Rıdvan Dilmen'in sözleri geceye damga vurdu! Futbol dünyası bunu konuşuyor!

A Milli Takımın Karadağ'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Rıdvan Dilmen, önemli değerlendirmelerde bulundu.  Geceye damga vuran sözler söyleyen Dilmen'in açıklamaları futbol dünyasınada tartışılmaya başlandı.

Spor

12.10.2024, 13:36

Eski milli futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, A Milli Takımızın oynamış olduğu Karadağ müsabakasasının ardından HT Spor'da önemli değerlendirmelerde bulundu. Milli takımın performansından memnun kaldığını belirten Rıdvan Dilmen, futbolcuların saha içerisinde istekli ve arzulu bir oyun oynadığını ifade etti.

Altay Bayındır'ın Manchester United'daki geleceği tehlikede Altay Bayındır'ın Manchester United'daki geleceği tehlikede Haberi Görüntüle

"ARDA, HAKAN VE ORKUN'LA OYNAMAK İSTERDİM"

Orta saha kurgusundan bahseden Dilmen, "Milli takımın öndeki oyuncularından biri olsaydım arkamda Arda, Hakan ve Orkun'la oynamak isterdim"  dedi.

Avrupa'da ilk 10'a girdiler! Galatasaray ile Fenerbahçe devlerin arasında... Avrupa'da ilk 10'a girdiler! Galatasaray ile Fenerbahçe devlerin arasında... Haberi Görüntüle

"BÜYÜK SÜRPRİZLER YOK"

Kadroda çok büyük değişikliler yapmadığını ifade eden Montella, "Herkes Avrupa Şampiyonası'nda sürpriz yaptı diyebilir ama yapmıyor. Bugün işte öndeki dört oyuncuyu değiştirdi" dedi.

Resmen başka bir şeye dönüştü! Torreira bambaşka bir sezon yaşıyor Resmen başka bir şeye dönüştü! Torreira bambaşka bir sezon yaşıyor Haberi Görüntüle

TAKIM TECRÜBELENDİ

Milli Takımın tecrübe kazandığını aktran Dilmen, "Daha iyi oynayabilir mi oynayabilir. Arda değişikliğinin yegane sebebi maçı 1-0 bitirmekti maçı. Ben Kaan'ı savunmaya çekerek defans hattını 5'ler diye düşünüyordum"  dedi.

FIBA Kadınlar Süper Kupa şampiyonu Fenerbahçe oldu FIBA Kadınlar Süper Kupa şampiyonu Fenerbahçe oldu Haberi Görüntüle

"REAL MADRİD’DE OYNADIKÇA KENDİNE GÜVENİ GELECEK"

Arda Güler'i meth eden Dilmen, "Bazen basit oynaması gereken yerlerde daha fazlasını yapmaya çalışıyor. Kendisi bir şeyler yapmak istiyor. Real Madrid’de oynadıkça kendine güveni gelecek. Kendine güveni geldikten sonra kendini ispat etme zorunda olmayacak ve daha verimli olacak" dedi.

Gökhan Dinç'in 'Abi' ifadesi neden sorun oldu? Acun Ilıcalı ile tartışma büyüyor! Sosyal medya alev alev yanıyor... Gökhan Dinç'in 'Abi' ifadesi neden sorun oldu? Acun Ilıcalı ile... Haberi Görüntüle

ÇARPICI İDDİA!

Milli Takımn iyi bir jenarasyona sahip olduğunun altını çizen Rıdvan Dilmen, Montella'nın elindeki kadronun, tarihin en iyi 3-4 kadrosundan biri olduğunu öne sürdü.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading