RİGAS FS Galatasaray maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda?

RİGAS FS Galatasaray maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcilerimizden Galatasaray deplasmanda Rigas FS (RFS) ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Rigas FS Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak sorusuna yanıt arıyor.

Spor

03.10.2024, 16:32

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcilerimizden Galatasaray deplasmanda Letonya ekibi Rigas FS (RFS) karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta ilk maçında sahasında PAOK’u 3-1 devirerek Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan sarı kırmızılılar Rigas FS (RFS) karşısında da 3 puan arıyor.

Ligde oynadığı son maçında 3-0 öne geçtiği Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan Galatasaray bu maçla beraber yeniden tırmanışa geçmeyi hedefliyor. Sarı kırmızılarda cezalı Muslera’nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Hakim Ziyech, Osimhen ile UEFA’ya dahil edilmeyen Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve yeni transfer Roland Sallai kadroda yer almıyor.

Rigas FS Galatasaray

Son dakika... Kadıköy'de sarı kırmızı gece! Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3 golle geçti Son dakika... Kadıköy'de sarı kırmızı gece! Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3 golle... Haberi Görüntüle

RİGAS FS GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Riga'daki Daugava Stadyumu’nda 3 Ekim Perşembe akşamında oynanacak Rigas FS (RFS) Galatasaray maçı saat 19.45’ten itibaren TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ndeki 3. maçında sahasında Elfsborg ile oynayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading