Yandex Metrica

Sitede Ara

Rıza Çalımbay'ın favorisi kim? "Bu sene şampiyon..."

Rıza Çalımbay'ın favorisi kim? "Bu sene şampiyon..."

Tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışında favorisinin hangi takım olduğunu açıkladı. 

Spor

27.08.2024, 17:53

Son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran 61 yaşındaki teknik direktör Rıza Çalımbay, Trendyol Süper Lig’de 2024-25 sezonunun şampiyonluk favorisini açıkladı. 

Oğuz Özyakup neden emekli oldu? Yıldız futbolcu ilk defa açıkladı Oğuz Özyakup neden emekli oldu? Yıldız futbolcu ilk defa açıkladı Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'DEKİ ŞAMPİYONLUK FAVORİSİ

Çalımbay, Süper Lig'de geride kalan 3 hafta itibariyle Beşiktaş’ın şampiyonluk için en büyük aday olduğunu belirtti. Çalımbay, "Keskin yorumlar için erken fakat oynanan futbol bize Beşiktaş şampiyonluğunun en büyük adayı diyor. Bu sezon şampiyonluk favorim Beşiktaş." şeklinde konuştu. Anadolu kulüplerinin de ön plana çıktığını ve haftalar ilerledikçe daha net yorumlar yapılabileceğini ifade etti.

Fenerbahçe'den peş peşe tranfser! Archie Brown için son durum Fenerbahçe'den peş peşe tranfser! Archie Brown için son durum Haberi Görüntüle

İRAN VE AZEBAYCAN TEKLİFLERİ

Rıza Çalımbay, İran’ın iki takımından gelen teklifleri reddettiğini de söyledi. Ayrıca, Fernando Santos’un Azerbaycan Milli Takımı’nın başına getirilmesine şaşırdığını belirtti. Çalımbay, "Azerbaycan Milli Takımı ile de adımız anıldı fakat olmadı. Azerbaycan’ı tam olarak anlayamıyorum. Azerbaycan bizim ikinci ülkemiz. Maalesef bizim ülkemizden antrenör düşünmüyorlar. Beşiktaş’ta başarısız olan Santos’u aldılar, çok şaşırdım." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da yıldızlar bir bir kayıyor! Ziyech de yolcu... Galatasaray'da yıldızlar bir bir kayıyor! Ziyech de yolcu... Haberi Görüntüle

CHRISTOPH DAUM'A VEDA

Deneyimli çalıştırıcı, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Christoph Daum hakkında da duygusal bir açıklama yaptı. Daum’un hem oyuncusu hem de yardımcı hocası olduğunu belirten Çalımbay, "Kendisi çok iyi bir insan ve çok iyi bir antrenördü. Ülkemizi çok seven biriydi. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading