Yandex Metrica

Ronaldo için sahaya atlayıp fotoğraf çektirmişti! Küçük çocuğun kim olduğu ortaya çıktı

Cumartesi günü akşam saatlerinde oynanan Türkiye-Portekiz maçında 10 yaşındaki minik taraftar, sahaya atlayıp dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristinao Ronaldo ile fotoğraf çekilmişti. O çocuğun adının 10 yaşındaki Türk vatandaşı Berat olduğu ortaya çıktı. Berat tuvalete gitme bahanesiyle güvenlikleri atlatıp sahaya koşup, Ronaldo ile fotoğraf çektirmiş.

Spor

24.06.2024, 17:25

Almanya'da devam eden Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, grubundaki ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Bol gollü geçen maçta 4 taraftar sahaya atlayarak Ronaldo ile selfie çektirme yarışına girdi. O anlar televizyon ekranlarında gösterilmedi ancak söz konusu renkli görüntüler sosyal medyada yer aldı.

Cumartesi günü akşam saatlerinde oynanan Türkiye-Portekiz maçında 10 yaşındaki minik taraftar, sahaya atlayıp dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristinao Ronaldo ile fotoğraf çekilmişti. O çocuğun adının 10 yaşındaki Türk vatandaşı Berat olduğu ortaya çıktı. 

Beşiktaş'tan Milli Takım'ın yıldızına kanca! İlk görüşme yapıldı Beşiktaş'tan Milli Takım'ın yıldızına kanca! İlk görüşme yapıldı Haberi Görüntüle

''TUVALETE GİDİYORUM'' DİYEREK BABASININ YANINDAN AYRILMIŞ

Müsabaka öncesinde arkadaşlarıyla iddiaya giren Berat'ın sahaya atlamasıyla ilgili babası Çetin Uluğ’a da bir şey söylemediği ortaya çıktı. Berat babasına “Tuvalete gidiyorum” diyerek yanından ayrılarak sahadan ayrıldı.

Baba Çetin Uluğ, tüm dünyanın konuştuğu görüntülerle ilgili şunları aktardı;

“Tuvalate gidiyorum diye yanımdan ayrıldı. Onu bir anda yedek kulübesinin çatısında gördüm ve koşmaya başladı."

Şampiyonlar Ligi rövanş maçı: Fenerbahçe- FC Lugano maçı ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi rövanş maçı: Fenerbahçe- FC Lugano maçı ne zaman,... Haberi Görüntüle

''HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM''

Almanya kulüplerinden KSV Hessen Kassel’in U11 takımında oynayan ve 10 numaralı formayı terleten Berat ise, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Hayallerimi gerçekleştirdim. Artık Cristiano Ronaldo ile bir fotoğrafım var. Bunu bir tişörte bastıracağım ve odamda saklayacağım.” diye konuştu.

EURO 2024 son 16 turu başlıyor! İşte günün programı EURO 2024 son 16 turu başlıyor! İşte günün programı Haberi Görüntüle

''ONU KOKLAYAMADIM''

Alman televizyonu RTL’ye konuşan Berat şu ifadeleri kullandı;

“Yarın okulda bu çok büyük olay olacak. Herkes en çok Ronaldo’nun nasıl koktuğunu soruyor ama onu koklayamadım. Maçın biletini aldığımız Ocak ayından bu yana aklımda bu plan vardı, maçta tuvalete gideceğimi söyleyerek babamın yanından ayrıldım ve aşağıda doğru zamanı bekledim. Oyun durduğunda atladım ve Ronaldo’ya doğru koştum çünkü onu çok seviyorum. Yanındayken güldü ve başımı okşadı.”

Ronaldo ile çektiği fotoğrafı paylaşan Berat, kendisi ile ilgili haberleri de sosyal medyasına koydu.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading