Ronaldo şimdi de gözünü oraya dikti! İşte yeni sözleşme sonrası hedefi...

Ronaldo şimdi de gözünü oraya dikti! İşte yeni sözleşme sonrası hedefi...

Al-Nassr ile sözleşmesinin son yılına giren Cristiano Ronaldo, yeni kontrat görüşmelerine başladı. 39 yaşındaki Portekizli yıldız, kariyerine devam ederek 2026 Dünya Kupası'nda forma giymeyi ve futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmayı hedefliyor.

Spor

30.09.2024, 17:55

Futbol dünyasının en büyük efsanelerinden biri olan Cristiano Ronaldo, 2023 yılının başında Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr'a imza atarak futbol kariyerinde yeni bir sayfa açmıştı. 2.5 yıllık kontratla Suudi Arabistan Pro Lig’ine adım atan Ronaldo, şu anda sözleşmesinin son yılına girmiş durumda.

Ünlü İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre, Al-Nassr yönetimi, Cristiano Ronaldo ile yeni bir sözleşme için görüşmelere başladı. Suudi kulübü, Ronaldo’nun takımda kalmasını sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimini kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimini kabul etti Haberi Görüntüle

2026 DÜNYA KUPASI'NA KATILMA HEDEFİ

Ronaldo'nun sadece kulüp seviyesinde değil, uluslararası arenada da büyük hedefleri var. 39 yaşındaki süper yıldız, 2026 yılında düzenlenecek Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı formasıyla sahaya çıkmayı arzuluyor. Eğer bu hedefini gerçekleştirirse, altı farklı Dünya Kupası’nda oynayan ilk futbolcu olarak tarihe geçecek.

Cristiano Ronaldo, kariyeri boyunca ulusal ve uluslararası düzeyde sayısız başarı elde etti. Ancak 2026 Dünya Kupası, onun kariyerinde bir zirve noktası olabilir.

Galatasaray taraftarı Kadıköy'de elinde Kuran-ı Kerim ile gitti! Galatasaray taraftarı Kadıköy'de elinde Kuran-ı Kerim ile gitti! Haberi Görüntüle

SUUDİ ARABİSTAN'DAKİ BAŞARILARI

Geride bıraktığımız sezon Suudi Arabistan Pro Lig'de gösterdiği performansla bir kez daha kendisini kanıtlayan Ronaldo, çıktığı 31 maçta tam 35 gol atarak gol kralı olmuştu. Bu sezon ise şu ana kadar ligde 5 maçta 4 gole imza attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading